Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu kobiety które lubią karmić piersią

Polecane posty

Gość gość

które to lubią, którym sprawia to przyjemność, które lubią mieć dzidziusia przytulonego do siebie, do cycusia ? Bo wydaje mi się, że na kafeterii mało jest takich, tu chyba z 80% karmi tylko mm

Gość gość
Ja lubię :) wlasnie mój dzidziuś leży przytulony do mnie i sie posila a ja sobie czytam te wszystki madrosci co tutaj ludzie wypisują bo nie chce zasnąć.

Gość gość
Ja uwielbiam jak synuś jest wtulony we mnie i jest mu dobrze. Patrzymy sobie w oczka jest cudownie, starszego karmiłam 3 lata i gdy bym mogła to bym jeszcze dłużej ale wróciłam do pracy, na samą myśl że muszę wrócić do pracy i go zostawić robi mi się slabo.

Gość gość
3 lata??? omg! to ty juz nie masz cyckow tylko jakies smetne skarpetki :)

Gość gość
Ja lubie! Karmùinie piersia toi jedna z najfajniejszych czesci wczesnego macierzynstwa. Mozna wygodnie usiasc albo sie polozyc i byc tylko dla dziecka , wpatrywac sie w nie, przytulic i nakarmic! a jak trzeba to i zdrzemnac sie!

Gość gość
Ja lubilam karmic mojego synka. Poczatki ciezkie bo dziecko mialo operacje w pierwszej dobie zycia i nie widzialam go przez pierwsze 3 dni. Laktacje 'rozkrecalam' laktatorem i mialam niezwykla wole walki zeby dostal to co najlepsze. Poplynela rzeka mleka nie widzac dziecka. Niezwykla wiez i bliskosc z dzieckiem. Fakt ze czasami meczace i wyczerpujace. Karmilam 15 miesiecy.

Gość gość
dzidziuś, cycuś, oczka, synuś :O leczcie się na pieluchowe zapalenie mózgu baby :O

Gość gość
Autorko lecz sie!zapomniałaś już,że mamy piersi a nie cycusie?:O pewnie masz też pipusię,cipusię,dupusię i uprawiasz przytulanko...:O walnięte baby

Gość gość
Uwielbiam!!! Młody wlasnie zasnął na cycku.

Gość gość
10:59 i 11:24 widać że mm wyżarło wam zwykłą kobiecą wrażliwość i wlało tylko złośliwość, wredotą i głupotę ;)

Gość gość
To ja z 11:24,zmartwię cię ale karmiłam PIERSIĄ.Cycków,cyców,cysiów,cycusiów nie posiadam więc sama rozumiesz,że nie mogłam nimi karmić :classic_cool:

Gość gość
gość dziś (...) Patrzymy sobie w oczka jest cudownie, starszego karmiłam 3 lata i gdy bym mogła to bym jeszcze dłużej (...) xxx No cóż...

Gość gość
Wy od mm jesteście puste, taki syf podawać dziecku o zgrozo

Gość gość
Wy od mm jesteście puste, taki syf podawać dziecku o zgrozo

Gość gość
Dlaczego zakładasz z góry,ze kobiety,które używają normalnego nazewnictwo podają mm?:O jesteś strasznie ograniczona

Gość gość
uwielbiam karmić piersią, karmiłam pierwszego synka do roku, drugiego teraz karmię i chyba będzie to trwało dłużej bo on uwielbia moją pierś w przeciwieństwie do butelki, którą po pół roku pił mój pierwszy synek, a ten drugi za nic nie chce butli