Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wedlug oredzi Ostrzezenie papiez Franciszek to falszywy prorok.

Polecane posty

Gość gość
I jakies 7-8 lat max do Powtornego Przyjscia Chrystusa czyli do konca tego swiata ale daty oczywiscie nikt nie zna , mozna tylko tak spekulowac na podstawie tych oredzi z Nieba .

Znowu leków nie łyknęłaś koleżanko. A powtarzałem ci że masz je brać co dwa dni. CO DWA DNI.

Gość gość
Paruzja info .pl Ostrzezenie.net To sa strony ktore tlumacza oredzia.

Gość gość
nie wiem skad wzielas 7 - 8 lat ja tez sobie czytam z ciekawości , i jeżeli już to zostało kilka tygodni czyli wg bibli 1 dzien - 1 rok czyli kilkadziesiat lat :) nie dozyjesz.

Gość gość
Papiez Franciszk szykuje grunt dla Antychrysta ,razem utworza jedna swiatowa religie i zniosa Codzienna Ofiare czyli Eucharystie -od tej chwili zostaje juz tylko 1290 dni czyli 3,5 roku .Zniesienie Codziennej Ofiary to juz kwestia 2-3lat moze.

Gość gość
Te 1290 dni to wedlug Ksiegi Daniela.

Gość gość
nie daje sie czipowac!!!!!!

Gość gość
Powieksz se cycki,chyba masz male:-)

Gość gość
Tez wierze w te proroctwa , spelniaja sie na naszych oczach a papiez Franciszek prowadzi nas powoli na zatracenie .

Gość gość
To jaki Bóg w koncu jest? Dobry czy zły? No bo straszenie ludzi to nic dobrego

Gość gość
Bog zawsze bedzie dobry i sprawiedliwy ale obecny papiez F nie dba o to by przypodobac sie Bogu tylko swiatu dlatego dazy do zmiany nauki Chrystusa i podwazenia przykazan Bozych , przez co sciagnie kare Boza na swiat ,bo Bog nie dopusci by jego owieczki zostaly oszukane i poprowadzone na potepienie.

Gość gość
Ostatni prawdziwy Papież to był Pius XII, a od tego czasu Watykan jest w rękach masonów i modernistów. Prawdziwa Msza jest po łacinie i odprawiana tyłem do wiernych. Posoborowy nowokościół to nie jest prawdziwy Kościół Katolicki!

Gość gość
kościół katolicki to nie kościół Chrystusa dlatego to orędzie to bujda

Gość gość
Zgadzam sie z wpisem z 17.03 choc nie do konca bo Benedykt 16 modernista ani masonem nie byl.A Oredzia Ostrzezenia mowia o nim , ukochany wikariusz‘.

Gość gość
Papiez Frabciszek usuwa niewygodnych biskupow i w przyszlym roku na synodzie zostana przyklepane malzenstwa homoseksualne w Kosciele i Komunia dla rozwodnikow zyjacych w nowych zwiazkach ,co podwazy sakrament malzenstwa , Eucharysii a takze przykazanie Boze ,Nie cudzoloz‘.A to juz bedzie poczatek konca.

Gość gość
a ja słyszałam, że to nasz papież jest antychrystem, wszystkie afery zamiatał pod dywan, nieudolny, chorowity, nie umiał rządzić Watykanem i przez ostatnie lata doszło do dna . Teraz powołani papieże nie są w stanie nawet pozamiatać burdelu po poprzedniku.

Gość gość
Ostatni prawdziwy Papież to był Pius XII, a od tego czasu Watykan jest w rękach masonów i modernistów. o to wiele osób mówi , ciągle to słyszę od ludzi... Polacy po PRL-u chcieli wrócić do kościoła , a okazało się że to już nie ten sam kościół.....