Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivka2

18 ty ciąży ile przytyłyście?

Polecane posty

Gość Ivka2

4 kg, nie objadam się , wydaje mi się że to dużo, ważę 59, przed 55, chodzę na spacery, wszystko poszło w brzuszek i piersi, a jak to jest z wami? to mija druga ciążą i brzuszek teraz na początku 5 mies , jest taki jak w pierwszej w połowie 6 , co zrobić żeby nie przytyć za bardzo?

Mi póki co 6kg poszlo w tylek, cycki i brzuch. Jestem mc przed Toba. Licze ze z 8kg spokojnie jeszcze dojdzie. Baaa będą święta to i z dyszka pęknie ;) ale ja sobie nie odmawiam. Kg zejda po porodzie, dbaj tylko o skore.

Gość gość
skonczylam 20 tc i 3 kg na plusie z 48 na 51 teraz waga ruszyla do góry ale nie przejmuje się najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy kg potem znikna a jak nie to tez nie będę jakos secjalnie się przejmowala zawsze chciałam być grubsza a teraz jem więcej ale zdrowo tzn bez fasfood

Gość gość
w 18 tc nic i tak bylo do 23tc. teraz mam 28 tc i 5 kg na plusie (waga wyjsciowa 55kg - 164cm wzrostu mam)

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Poczatek 19 tc + 3 kg - z 55 do 58

Gość gość
to jest KAfe tu kobiety nie tyja:D a zaczynają ciaze ZAWSZE z wagą max 55 kg

Gość gość
Ja niestety schudlam na poczatku ciazy przez mdlosci ok 3 kg i,teraz w 18 tc powrocily. W poprzedniej ciazy przybylo mi ok 17 kg

Gość Ivka2
nie wiem czy to ma jakiś związek ale zażywam dupaston, lekarz mi kazał do 20 tg, zażywam od 5 tg bo pojawiły się plamienia, i po nim tak po 3 dniach czułam się już spuchnięta jak przed @, słodycze jem raz dziennie np. prince polo, nie objadam się, wczoraj nawet znalazłam stronę na której można liczyć kalorie, bo zaczęłam zapisywać to co jem , i jest to normalna dieta, może szybciej urodzę, tak sobie tłumaczę bo ruchy maluszka czuje od 16 tg, a w pierwszej ciąży był to tydzień 20,( córa urodziła się tydzień po term) ale jednak uważam że za dużo przytyłam, postaram się zrezygnować z tego wafelka, na co 2 dzień zobaczymy co będzie

Gość gość
tez czytalam ze po duphastonie mozna tyc szybciej. Ja bralam przez miesiac ale wtedy caly czas wymiotowalam i waga stala w miejscu

Gość gość
Jak zachodziłam w ciążę to ważylam 59, w 18tc jakoś 2,5kg mi przybyło.

Gość gość
niestety po progesteronie można przytyć

Gość gość
wagę masz w normie , może w górnej granicy ale norma

Gość gość
Zaszłam przy 73 kg. Teraz mam 17 tc i ważę 74. Na początku schudłam do 69 bo w6miotowalam. Wiec w bilansie 1 na plus. W poprzedniej ciazy o tej porze miałam 10 kg na plusie prawie