Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinkabedziemama

Czesc wyprawki z pepco

Polecane posty

Gość Halinkabedziemama

Chcialam się zapytać czy sa mamy które kupowaly trochę na wyprawke z pepco może cos polecicie, ogolnie większość rzeczy kupie w smyku , ale chciałabym kupic trochę tu i tu , umnie w miescie nie ma az tak dużo slepow, przez internet jakos nie chce wole dotknąć poogladac. dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
Ale chodzi o ciuszki ? czy kocyki butelki? Ciuszki maja słabej jakości ale sa tanie. Na jednorazowe się nadają.

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Ciuszki w większości kiepskie. Ale jak dziecko szybko na początku rośnie to może ci wystarcza. Kocyk dostalam dla dziecka w prezencie. Po praniu rozciągnąl się. Mam wrażenie, że pepco skupuje drugi gatunek. A czasem trzeci.

Gość gość
Ciuchy bardzo kiepskie. Teściowie i brat męża kupili tam kilka śpiochów i body mojemu dziecku. Zmechaciły się i dziwnie rozciągnęły w praniu. Nie polecam.

Gość straszny_kocur
ciuszki nie są najlepszej jakości, ale są tanie i w większości ładne, a rozmiar 56 czy 62 (mają bardzo małą rozmiarówkę, moja 2 miesięczna córka ma ciuszki z pepco przeznaczone na 6mcy) będziesz używać przez około miesiąc, więc nawet nie zdążą się zniszczyć, a przynajmniej nie wyrzucisz kasy do śmieci. Moim zdaniem w droższe ciuszki warto inwestować wtedy gdy przydadzą się przynajmniej na jeden sezon/kilka miesięcy, a w przypadku noworodka ceny w firmowych sklepach są zdecydowanie za wysokie.

Gość gość
Dokładnie z pepco rozmiar 56 to raczej 50cm, albo mniejszy. Też miałam, głównie body na 56cm z pepco (ale kupiłam z 3), jakoś nie mogłam się przekonać, resztę kupiłam w smyku oraz na www.bobociuszki.pl bo te marki co mają w tym sklepie znam i są porównywalnie tak dobre jak w Wójciku, czy Coccodrillo. Ceny tez przystępne, więc ja polecam. Mają głównie bieliznę, czyli body dziecięce, komplety (kaftanik i spiochy lub plus półspiochy itp), aha kombinezony zimowe też maja tak dobre jak maja te drogie firmy, bo polskiej marki barbaras, a o połowe tańsze ( wiem, bo kupiłam dla synka)

Gość gość
body mam z pepco i rozmiar jest 0-3 msc, kupiłam kilka na wyprzedaży, ok 4-6 zł/szt, nawet jak po kilku praniach je wyrzucę to i tak do niczego mi nie będą potrzebne, przecież dziecko po miesiącu/dwóch i tak ich już nie założy. Pajacyki polarowe cieńkie 15 zł/szt. Kocyk z Myszką Minie - 25 zł. Dla porównania na wyprzedaży kupiłam w Smyku małej pajacyk-kotka w przecenie z 60 zł na 30zł - na stronie smyka chyba jeszcze dostępny w wyprzedaży. Dla Syna kupowałam głównie w H&M - z tym że kilka lat temu i we Wrocławiu /dziś np. ceny w h&m w opolu już nie są tak atrakcyjne- mało promocji i wyprzedaży/ Co z tego że z H&M super fajne body jak za szt ok 25 zł - pierwszych ubranek i tak nie zdąży znosić, dlatego zdecydowałam się też "pomieszać" sklepy. Jak się chce to można zorganizować wyprawkę w rozsądnej cenie.

Gość gość
to dobry pomysł. Mój syn miał kupowana wyprawkę przez dziadków.. wydali ponad 15 tys, ale co zrobić. Teraz jestem w 7 mc i kupuje kilka body tu i tam. Pepco sa ladne rzeczy - można też kupić ubranka na te 2-3 mc w Auchan (też nie są złe ceny :))