Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sa ciążowe objawy?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, zawsze kocham się ze swoim narzeczonym z zabezpieczeniem, jednak ostatnio (nie cały tydzień temu) trochę nas poniosło i w ramach gry wstępnej trochę się pobawiliśmy bez prezerwatywy. Nie doszło do penetracji, jedynie do "poocierania". Nie czuję się najlepiej - boli mnie głowa - mam wrażenie że szumi mi w uszach; okres spóźnia mi się trzeci dzień, chociaż to nie jest takie niezwykłe, mam stwierdzone PCOS i w marcu odstawiłam tabletki. Do września miałam okres jak w zegarku, potem przeskoczył o miesiąć, w październiku przyszedł normalnie i teraz znów ma opóźnienie. Oprócz tego boli mnie pierś, ale bardzo dziwnie. Najpierw miałam wrażliwe, piekące sutki, teraz boli mnie w okolicy pachy. Jestem też ciągle senna, zmęczona. Czy to objawy wczesnej ciąży? Czy raczej jest za wcześnie aby je do tego przypisywać? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, Anka

Gość gość
I przy okazji zapytam: czy możecie poradzić mi w Poznaniu jakiegoś dobrego ginekologa prywatnie? Anka

Gość gość
Dr Ginda w Medicover przy Malcie

Gość gość
nasikaj na klawiaturę to zrobimy ci test ciążowy online

Gość gość
Ok , zrobione, i jak? A tak poważnie to nie pytam, czy jestem w ciąży, bo wiem, że tego mi nie powiecie, tylko czy takie objawy się pojawiają w bardzo wczesnej ciąży. Ania

Gość gość
to zależy od kobiety, różne kobiety maja różne objawy. Nie łatwiej byłoby kupić test?

Gość gość
"trochę nas poniosło i się poocieraliśmy".Wow szaleństwo :classic_cool:

Gość gość
Byłoby, ale podobno test jest wiarygodny dopiero po 14 dniach. Dodam tylko że to nie jest jeden z tych histerycznych postów "mam 15 lat i zaszalałam". Mam stabilną sytuacje życiową, oboje pracujemy i nie byłoby to dla mnie tragedią gdybym zaszła w ciążę. Po prostu chciałam się zorientować zanim pójde w poniedziałek do lekarza. Dzięki za odpowiedzi. A.

Gość gość
12:27 :D

Gość gość
to powiedz lekarzowi, że jest prawdopodobieństwo ciąży, ale nie masz pewności, bo to za szybko. I sorry, po tygodniu od zapłodnienia nie ma żadnych objawów

Gość gość
I właśnie to chciałam wiedzieć, czy po tygodniu jest możliwość jakichkolwiek objawów. Dziękuję ! ;)

Gość gość
no oczywiście ewidentnym objawem jest brak miesiączki....