Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z was chce mieć dziecko, ale nie chce mieć faceta ?

Polecane posty

Gość gość

świadome macierzynstwo bez faceta

Gość gość
ja, bo jak mam natrafić na kolesia, który mnie lub nie daj Boże rozczaruje dziecko, to nie dzięki :/ Odpowiadałoby mi bycie samotną mamą, mam silny charakter mogę być zarówno mamą, jak i tatą, wiadomo, że dziecko potrzebuje obojga rodziców, ale jak to ma być kiepski tatusiek, to lepiej żeby go nie było wcale.

Gość gość
ja chce, ale najpierw musze znalezc kandydata na ojca, a potem sie ulotnie i zerwe kontakt :P

Gość gość
egoistki...

Gość barney
"ale jak to ma być kiepski tatusiek, to lepiej żeby go nie było wcale" x to dziecka też nie miej, bo też może być kiepskie

Gość gość
Ja bym chciała, ale nie zdecyduje się na takie coś z prostych względów. Nie chcę żeby potem moje dziecko przez całe życie miało do mnie pretensje o to, że byłam taka samolubna i odebrałam mu ojca. Nie chcę żeby cierpiało widząc swoich kolegów, koleżanki z tatusiem. Nie zniosłabym tego, bo wiem, że miałoby rację. Dziecko to nie przedmiot, który można od trak zrobić. Jeśli urodziłaby się córka to jeszcze jakoś by to przeżyła, ale wiecie jak istotną rolę w kształtowaniu się chłopca odgrywa kontakt z ojcem? Nie, nie wolno być aż takim egoistą.

Gość gość
taka kobieta ma bardzo niedojrzała psychikę. dziecko powinno mieć oboje rodziców, a nie tylko matka. A potem wyrasta taki syneczek mamusi, któremu mamusia zabrania wychodzić z domu i spotykać się z dziewczynami. Wiem bo mój ex był taki, wychowywany tylko przez zaborczą mamusię, która nienawidziła mężczyzn i całym jej światem był synalek, który choć miał już 25 lat to nie mógł nawet spędzić sylwestra z dziewczyną tylko musiał z mamusią... i oboje tworzyli taki dziwny układ jak małżeństwo z tym że bez seksu oczywiście, to chore. Tacy faceci bez jaj wyrastają właśnie gdy w domu nie ma ojca. Tego chcesz?