Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Soczewki

Polecane posty

Gość gość

Czy to że jest mi( trudno to określić) tak jakby niedobrze. Pierwszy raz założyłam soczewki więc podejrzewam że to organizm musi się przystosować a wy jak myslicie? A jeszcze jedno jak długo uczyliście zakładac się soczewki bo mi to naprawdę nie idzie...

Gość gość Mika
Początki zawsze są trudne. Ja miałam problem ze zdejmowaniem bardziej, ale z czasem się nauczyłam i teraz po dwóch i pół roku robię to automatycznie. A nie drapie Cię w oku? Jeżeli komfortowo czuje się oko i nic nie uwiera, to może jest Ci nie dobrze właśnie z powodu tej zmiany. Ja np. jak miałam zmienianą moc okularów na większe to musiałam się przystosować ze dwa dni, bo głowa mnie niezle bolała... Głowa do góry :D

Gość gość
Nie uwiera cie w oku? Mi nie bylo niedobrze, wrecz czulam sie swietnie widzac wszystko ostro i wyraznie. Mialam problemy z zakladaniem ale trening czyni mistrza.

Gość gość
W oku mnie nic nie uwiera ale mnie troche mdli :/

Gość gość
Hmmm, to dziwne, na pewno dobrze je założyłaś? Widzisz wyraźnie? Żadnych zniekształceń? Tu masz instrukcję do zakładania i parę przydatnych informacji http://kosinski.tarnobrzeg.pl/?id=112, może gdzieś popełniłaś błąd. Pozdrawiam.

Gość gość
Mdłości nie miałam, natomiast nauczenie się zakładania zajęło mi trochę czasu. Najlepiej porozmawiaj o tym objawie ze swoim okulistą.