Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co podarowac w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu moja przyjaciolka ze studiow brala slub za granica (slub plazowy na poludniu). Ja ze wzgledow zdrowotnych, oraz co sie z tym wiaze finansowych, niestety nie moglam pojechac. Mieszkamy w innych miastach, ale za jakis czas bedziemy sie widzialy i zastanawiam sie co jej podarowc. Pomyslalam, ze moze jakies fajne kieliszki do szampana lub wina. Cos takiego, co zawsze sie przyda, nawet jezeli ma juz jakis inny komplet. Co myslicie?

Lepiej będzie jak się podpytasz przyjaciółki. Kieliszki goście dość często dają.A mieć ich parę kompletów ? Bez sensu ;)

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz, ale wydaje mi sie, ze oni nie dostali za duzo prezentow, poniewaz sam wyjazd byl juz dla gosci wydatkiem. Czekam tez na pomysly. Oni mieszkaja razem od 6 lat, wiec juz napewno wszystko maja, ale przedmioty domowe tez sie wymienia co jakis czas.

Gość gość
Ach te konwenanse :-)

Gość gość
Widze, ze weekend tutaj spokojniutki. Moze po weekendzie ktos jeszcze cos doradzi.

Gość gość
może jakies dodatki do domu? kompozycję z róż stabilizowanych rosebelle możesz jej kupić :)

Gość gość
Ja podarowałam taniec erotyczny jej męza...serio :) poprosiłam o pokaz chippendales http://www.guardian-angels.pl/ i potem mąż zrobił dokładnie to samo jej. Była zachwycona. Znamy się od dziecka, więc taki pomysł przeszedł bardzo gładko :)