Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie gwałci?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to nie za mocne stwierdzenie. Pierwszy raz z moim chłopakiem był idealny, gdy zobaczyłam te 21.5cm i 15.5 w obwodzie byłam przerażona ale był bardzo delikatny. Niestety od 1 razu dużo się zmieniło. On gdy już zacznie, nie może przestać skończyć, zachowuje się jak zwierze. Jest brutalny. Nie reaguje na to jak mu mówię, że to boli itd. Kiedyś poruszył temat seksu analnego. Odmówiłam i nie wrócił do tematu. 3 dni później byłam u niego. On poszedł pod prysznic a ja leżałam na brzuchu i czytałam jakąś gazetę. Nagle on wszedł tak jakby usiadł na mnie. Zawiązał mi oczy. Następnie w ruch poszły kajdanki. Rozebrał mnie, byłam przerażona. Nigdy nie był aż tak brutalny, prawie ryczałam z bólu. A on pchał się we mnie na chama. Tak wyglądał "nasz" anal. Wiele razy zdarza sie, ze kiedy odmawiam on i tak robi swoje. Często sprawia mi ból bo ma dużego. Ja jestem niska mam 165 i chuda 49 kg. On wysoki i silny. Myśle, że to moja wina bo za dużo mu pozwalam :( dodam ze ja mam 17 a on 24.

Gość gość
niektóre marzą o takim seksie

Gość gość
Ale codziennie to się odechciewa. Mam siniaki na rękach, nogach. On mnie gryzie. Jeśli chodzi o seks to nie mam nic do gadania. On mną rządzi i robi mi co chce. Zastanawiam sie nad rozstaniem.

Być może on jest zwolennikiem tego rodzaju seksu. Podnieca go dominacja i niewolnictwo. Może nie zdawać sobie z tego sprawy, że Tobie to nie pasuje. Porozmawiaj z nim szczerze. Jeżeli robi to mimo Twoich protestów jest to już gwałtem.

Gość gość
Musisz go jakoś okiełznać. Załóż ty mu kajdanki. Troszkę przemocy jest spoko. Ja nie lubię takich co przed się pytają-kochanie mogę cie pocałować? ,,Ciapki"

Nikt nie ma prawa zmuszać się do seksu. To nie jest Twoja wina! Tłumaczenie, że może wynikać to z tego, że za dużo mu pozwalasz to bzdura. Bez względu na wszystko, Twojemu partnerowi nie wolno tak postępować. Zmuszanie do stosunku jest gwałtem. Art. 197. § 1. Kto przemocą, groźbą bezprawną lub podstępem doprowadza inną osobę do obcowania płciowego, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12 lat. Gwałt wiąże się z upokorzeniem i poniżeniem ofiary, a seks jest narzędziem dla wyrażenia przemocy, siły i agresji. _____________________________________ www.pomocwwarszawie.pl

Gość gość
Wiem, że on nie cofnie się przed niczym. Dokładnie lubi traktować mnie w łóżku jak niewolnicę. Mogę się w to bawić ale nie każdego dnia. Potem nie mogę chodzić. Jego podnieca duszenie mnie, bicie. Ale nawet nie zapytał o zdanie. Wiele razy to mówiłam ale jego zdanie to "facet rządzi w łóżku, nie masz nic do gadania, lepiej rozłóż nogi"

Gość gość
jeżeli sprawia to bol , nie jest delikatny mimo, że wie jaki jest duzy to bydle z niego i po prostu niech idzie na d***** a ciebie niech przestanie krzywdzić, jesteś zbyt młoda abyś miała az takie doświadczenia, nie kochasz go ani on ciebie wiec koncz sprawę bo szkoda zycia

Gość gość
Ale ja go kocham. On mnie też, jesteśmy razem 3 lata. Poza seksem jest idealnie. Jednak wiem że to co dzieje sie w lóżku też jest ważne.

Gość gość
Wszystkie koleżanki mi go zazdroszczą. On robi dla mnie wszystko co zechcę. Tylko w seksie jest odwrotnie :(

Gość gość
W tym tygodniu idę po tabletki do ginekologa, bo jakiś czas temu wspomniał o dziecku. Boję sie że on po prostu przestanie zakładać gumki.

Gość gość
Jeżeli mówisz mu, że Cię boli a on nic z tego sobie nie robi zostaw go!!!! A jeżeli zrobi Ci krzywdę?? Sama mówisz, że jesteś drobna, on jest duży, niewiele trzeba by na trwale uszkodzić np. szyjkę macicy i potem mieć problem z zajściem w ciąże czy w przypadku analu uszkodzić zwieracze. Od czasu do czasu nie zaszkodzi taka zabawa, ale cały czas i to wbrew twojej woli to jest gwałt i już.

Gość gość
uważaj z tym analem, moja ex uwielbiala anal ze swoim ex. Ze mną próbowaliśmy tylko raz - za duża palka:classic_cool: wytłumacz mu że to się może skończyć szpitalem a poza tym jesteś dla niego za mala i za chuda. On potrzebuje silnej, dużej baby która go wypompuje c/i/p/k/ą

Gość gość
to podwojne przestepstwo, przeciez jestes nieletnia! a tak wogole, troche brutalnie, czy mylisz ze on cie kocha i chce wspolnej przyszlosci?jest duzo starszy i najwyrazniej cie wykorzystuje, widocznie amator mlodych dziewczat a ty pewnie jestes nim zachwycona ze dorosly i pewnie jakis przystojny playboy co ma lasek na peczki.lepiej sobie poszukaj kogos w swoim wieku.inna sytuacja gdy facet ma np 34 a kobieta 27, ta sama roznica wieku ale inne podejscie do zycia.

Gość gość
Od grudnia mam u niego zamieszkać. Wiem, że traktuje mnie poważnie.

Wiem że jest niedziela rano i gimbaza się nudzi :P 5/10 za to że dało się tylu ,,gości" wkręcić :)

Gość gość
Czy to czasem nie Grzesiu ?

Gość gość
Gimnazjum mam już dawno za sobą.

Gość gość
po tym wszystkim ty chcesz jeszcze z nim mieszkac?

Gość gość
-10/10