Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na delegacji przespałam się z młodszym

Polecane posty

Gość gość

Od razu na mnie patrzył i mi sie przyglądał, myślałam że podoba mu się że jestem wesoła i mam poczucie humoru w towarzystwie.Podczas imprezy pilnowałam żeby miał herbatkę, dania, dbałam bo on się wstydził coś mówić.po skończonej imprezie ze współpracownikami na dole w restauracji poszliśmy do pokoi i on wszedł do mnie pod pozorem zobaczenia ładnego widoku z okna.Zaczął mnie dotykać a ja byłam zszokowana ale byłam stęskniona za dotykiem i bliskością.Ja mam 40 lat a on 24. Jest wysoki, barczysty a ja filigranowa. Sama bym sie nie spodziewała po sobie takich rzeczy , ja taka porządna elegancka kobieta i taki wyskok , szok :O ale ludzie pomyje na mnie wyleją

Gość gość
no i ? co mnie to obchodzi?

Gość gość
musiałam to z siebie wyrzucić, przeciez nikomu w realu nie powiem

Gość gość
Wiek nie jest problemem, ale czy kogos zdradzilas?

Gość lilijawodna
Tez bym się przespala ,bo maz zapomniał co to sex,niestety :-(

Gość gość
niby jestem w związku ale nie jestem więc nie wiem jak powiedzieć, nie sypiam z mężem

Gość gość
no przecie na pewnaka on zdradza czy ci hormony z c**y mozg ugniezdzily ze tego nie widzisz 000 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
No to problemem nie jest wiek ale teraz pojdzie fama w pracy ze zdradzilas meza i tym bym się przejmowal a nie ze on był młodszy.

Gość lilijawodna
To było do mnie?mózg mój pracuje i to całkiem sprawnie ,zapewniam. Gdyby miał kogoś,to faktycznie.. proste by to było.Ale NIE MA..Jak widzisz i takie dziwne sytuacje się zdarzają.

Gość gość
nie wiem czy pójdzie taka fama, nie mam pojęcia

Gość gość
ludzie nie są slepi ani glupi, bo chyba na to liczysz

Gość gość
myślę, że to nie ich sprawa, każdy ma swoje życie, niektórzy założyli nowe związki, nikt nie jest święty , jestem tylko człowiekiem a jedna już tu napisała że też by zdradziła jakby miała taką okazję

Gość gość
No tak, wszystkie byscie zdradzaly, dlatego ja się nie ozenilem bo nie będę robil na kobiete której za chwile się znudzi bycie ze mną. Wole ta kase wydac na siebie niż na zdradzającą w przyszłości zone.

Gość gość
40 lat basztyl i pisze, że się rżnie po kątach. I co z tego ?

Gość lilijawodna
Umiesz czytać ze ZROZUMIENIEM??? Mój maz nie kochał się ze mną od roku. Rozmowy nie pomagają, Nie jestem tłustym pasztetem,ale on ma mnie gdzieś. Czuje sie wiec zwolniona z bycia lojalna wobec niego,

Gość gość
a nie bierzesz pod uwagę że żona może pracowac i mieć swój majątek ? dlaczego wychodzisz z założenia że masz żonę bez niczego w którą łożysz i ma być twoja niewolnicą ? mam swoje duże mieszkanie, w którym również mieszka mąż, mam swój wkład w życie .

Gość gość
lilijawodna -prawda

Gość gość
liljawodna twój mąz może mieć problem z prolaktyna, testosteronem, zamiast isc do seksuologa lepiej jest zdradzić.

lilijawodna dziś Umiesz czytać ze ZROZUMIENIEM??? Mój maz nie kochał się ze mną od roku. Rozmowy nie pomagają, Nie jestem tłustym pasztetem,ale on ma mnie gdzieś. Czuje sie wiec zwolniona z bycia lojalna wobec niego, XXXXXXXXX Z góry zastrzegam że Cię nie oceniam ale od bycia lojalną wobec męża zwolniłby tylko rozwód . To takie moje zdanie

Gość lilijawodna
Tak myślisz? Znaczy mam go tam zaciągnąć sila????do lekarza trzeba CHCIEC iść,a on nie ma checi na zwykła rozmowę. Najłatwiej nie zdradzić,tylko schować głowę w piasek. Jak on.Jestem wyrozumiala,dużo potrafie zaakceptować,naprawdę. Jednak aby cos "zdziałać"muszą być chętne obie strony, Z jego strony jest checi ZERO. Wiec mnie nie oceniaj pochoponie.

Gość gaajowy
wielkie mi coś. Autorko. Nie zwracaj uwagi na tych umoralniaczy. Miałaś okazję poczuć się jak kobieta, to i dobrze.

Gość gość
10:11- dziękuję :)

Gość gość
gaajowy lubi ****** mężatki wiec nie dziwie się ze je broni bo on chętnie skorzysta :)

Gość gość
kobieto miej w d....ie ty moralizujących sami sa nielepsi zadroszcza ci cudownych chwil których nigdy nie przezyja

Gość lilijawodna
Pulchny-nie sposób odmówić Ci racji,przynajmniej do pewnego stopnia. Niestety życie nie jest tylko czarno białe,

Gość gość
Chyba jak łatwa qrwa, ale takie lubią się tak czuć. Ostatnio taką frajerkę rżnąłem na wyjeździe. W pracy ma przesrane.

Gość gość
Tępy hooj z ciebie w takim razie

Gość gość
Jesteś z siebie dumny?jak ona qrwa,to znaczy,ze ty qrwiarz....wtykasz byle gdzie.Potwór byle otwor.

Gość gość
na mnie bluzgi wulgarne nie robia wrażenia zadnego, komus zalezy żeby upokorzyć kobiety bo ma ze sobą jakis problem

Gość gaajowy
gaajowy lubi ****** mężatki wiec nie dziwie się ze je broni bo on chętnie skorzysta xxx. Jak będziesz miał żonę,a będziesz ją zaniedbywał, to i ją zerżnę. Niech choć raz poczuje się jak w niebie.