Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d**ek_idiota

JESTEM IDIOTĄ. CO DALEJ ROBIC?

Polecane posty

Gość d**ek_idiota

Mam 26 lat,moja zona 24. mamy dwojke dzieci- jedno 6 miesiecy, drugie prawie dwa latka . kocham te dzieci i ją ponad wszystko. ale jednak jestem glupi. moja zona jest bardzo atrakcyjna, wysoka brunetka z naturalnie kreconymi wlosami dlugimi pod pas, dlugie nogi,dla mnie cudo, miala 9 parterow, latwa nie byla, ustawiona z klasa, ojciec dyrektor szkoly,matka psycholog, ona jedynaczka. ja zwykly facet,na poczatku nie zwracala na mne uwagi,dopiero potem sie przyblizylismy do siebie.pobralismy sie 3 lata temu . czasem wyjezdzam za granice ,jestem kierowca, i k***a stalo sie ,zdradzilem ja z jakas panna,nawet jej nie znalem. jedno razowy przypadek. glupio sie stalo i jest mi cholernie przykro,skrzywdzilem i zdradzilem zone :( stracilem ukochana zone,moje dzieci-jedym slowem wszystko,wszystko co najwazniejsze. przznalem sie do zdrady,dostalem po mordzie-nalezalo mi sie. ona wyrzucila mnie z domu, ja ją kocham,chce wszystko naprawic,ale ona mnie nie chce znac. przynosze kwiaty,blagam ja itp. ale ona nie i nie. co mam zrobic aby mi wybaczyla ? wiem ze jestem starsznym idiota i dupkiem. pomozcie prosze :(

Gość gość
a lekcje na jutro odrobione??

Gość gość
'jednorazowy', ciołku

Gość gość
TAK JESTEŚ KREYNEM :):classic_cool: