Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bez obrażania Proszę

Bycie z mężem dla dziecka czy jest nas więcej

Polecane posty

Gość bez obrażania Proszę

Z mężem jesteśmy po ślubie 7 lat. Mamy 6 letnią córkę. Jestem z nim dla dziecka, nie wiem jakas cząstka mnie może też go jeszcze chyba kocha. Często się Klocimy. Zdarzyło się w przeszłości że ze cztery razy mnie uderzył, czy zrobilby to ponownie podczas kłótni? Uwazam ze tak bo szybko w stosunku do mnie z siebie wychodzi jak mam odmienne zdanie. Nie gotuje codziennie obiadów bo pracuje na różne zmiany co tez jest powodem klotni. Jak pospie do 9.00 w wolne to też źle bo nie wstanę i śniadania nie zrobię. Tylko dopiero jak sie wyspie. Pracuję i mam wszystko robić on nie musi bo ma cięższa pracę fizyczną( pracuje w malym sklepie ). Wiem ze mnie kocha takie rzeczy sie czuje będąc z daną osobą, wiem kiefy kłamie a kiedy mowi prawdę ( zawsze się to sprawdza w wielu kwestiach). Wiem ze kocha córkę i widzę ze stara sie byc dobrym ojcem. Nasza córka jest wrażliwa balabym sie jej podać na tacy rozwód. Czy któraś z wad także jest z mężem dla dziecka? Druga sprawa jakaś cząstka mnie go kocha więc jest ciężko wliczając w to uczucia ale czasami juz mam tqk tego dość, tym bardziej ze sie nie zmienię . Będę sobą, nie umiem być idealna we wszystkim. Jak pracowalam w lekkiej pracy na pol etatu to z nudów gotowalam, cerowalam skarpetki mu, robilam wszystko. Ale żeby było finansowo lepiej poszlam do pracy trochę ciężej. Zresztą zawsze wolę byc osoba nie zależną, tak jak teraz. I żeby nikt mi nic nie wypominal.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować