Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie moja bratowa

Polecane posty

Gość gość

karmi swoja corke ( 3,5 letnia) -2,5 godziny! lata za nia jak opetana wraz z tesciowa . Aha dziecko ****ardzo ladnie w przedszkolu razem z dziecmi :) Musze spedzac z nimi swieta i patrzec na te cyrki. Tesciowa oburzona na mnie patrzy jak zabieram jedzenie mojej 2 letniej corce . U mnie karmienie trwa max 20-30 min, nie zgadzam sie na takie cyrki.

Gość gość
Cale swieta polegaja na tym, ze wszyscy biegaja za corka bratowej . W*****a mnie jak na to patrze

Gość gość
u mnie w rodzinie też jest taka mama... ja karmie córkę sposobem blw, jeśli nie chce jeść to po prostu nie je i już, ma 11 miesięcy

Gość gość
bratowa i tesciowa uwazaja ze tak powinno byc, ze nie mozna zostawic dziecka glodnego nie widza durne ze dziecko je w przedszkolu wszystko ,tylko w domu wzielo sobie rodzicow pod pantofel

Gość gość
No interesuje sie bo chce spedzic swieta w milej atmosferze a nie 5 godzin obserwowac gonitwe bratowej, tesciowej i dziecka. Plus wiwaty jak dziecko zje maly kes. To nie jest normalne A nie mam wyboru spedzac swiat gdzie indziej bo bratowa przylatuje z Austrii. Moi rodzice nie zyja i musze z nimi spedzac swieta:( Maz chce z rodzina razem to jasne

Gość gość
bądz przesadnie miła i się śmiej z idiotek taka moja rada!

Gość gość
A co ma Twoja teściowa do dziecka Twojego brata?