Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja bym chciała być hetero!!!! ZAZDROSZCZĘ WAM

Polecane posty

Gość gość

Jak osoba homo ma kogos poznac ? W klubach lesbijskich jest pełno dziewczyn hetero z chłopakami,zagadujesz do którejś i slyszysz "mam chłopaka",no i roi sie od typowo meskich babochlopow. na portalach poznanie kogoś jest absurdalnie trudne,ludzie nie odpisują,nie chcą się spotkać na żywo,nie wiadomo nawet jak te rozmowy ciągnąć. Plus panuje stereotyp meska+kobieca :o a jeśli kobieca tez chce kobieca,bo nie podobają jej się babochlopy no to zostaje sama. Jak ja bym chciała być hetero :o

Gość gość
Up :o

Gość ZBYSZEK ROGAL 23 LATA
przestań przyjmować leki na schize to ci przejdzie cwe/lu

Gość gość
Mhm :o

Doskonale Cie rozumiem. Ja tez jestem kobieca i szukałam kobiecej dziewczyny bo tylko takie mi się podobają, ale one zazwyczaj wolą chłopczyce.. =/ Portal KK miałam obeznany od góry do dołu i tez nie znalazłam nikogo normalnego. łączę się w bólu =*

Gość gość
Nie rozumiem na jakiej zasadzie to działa, że te kobiece wola męskie i na odwrót.przeciez nie zrobię się teraz z kobiecej na meska bo zwyczajnie będę się czuła okropnie sama ze sobą,a z drugiej strony jak mam być z kimś, kogo wygląd mnie odrzuca?gdybym chciała kogoś kto wygląda mesko,to byłabym z facetem :/ Na kk nic ciekawego, na queer to samo.odnosze wrażenie, że geje mają łatwiej

Gość gość
dziś Doskonale Cie rozumiem. Ja tez jestem kobieca i szukałam kobiecej dziewczyny bo tylko takie mi się podobają, ale one zazwyczaj wolą chłopczyce.. =/ Portal KK miałam obeznany od góry do dołu i tez nie znalazłam nikogo normalnego. łączę się w bólu =* x bo dziewczyny chcą być pieszczone a nie pieścić:-O

Gość gość
Wejdźcie na stronę fundacji ODWAGA. Tam mogą Wam pomóc.

Gość gość
To forum jest gorsze z dnia ja dzień.kiedys można było tu pogadać normalnie

Gość gość
Z myślą o Was i o takich problemach powstaje nowa strona dla kobiet, na którą serdecznie zapraszamy. FACEbook bez FACEtów. Bezz.pl Szukaj kobiet o podobnych zainteresowaniach. Podziel się ciekawymi linkami na tablicy. Skorzystaj z komunikatora i zacznij rozmawiać. Bądź na bieżąco z wydarzeniami dla kobiet.

Gość gość
Gość 17:29 Głupi pomysł nie każdy chce się ujawnić ze swoją orientacja?