Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spedzacie swieta za granica czy w polsce

Polecane posty

Święta spędzam w domu z rodzina, ale na sylwestra staram się zawsze wybrać na jakiś wyjazd, każdy Nowy Rok lubię spędzać w innym miejscu i trzymam się tej zasady, w tym roku panuję wyjechać do Bratysławy z Party Camp, czeka mnie mnóstwo atrakcji i już nie mogę się doczekać wyjazdu.

Gość gość
w domu czyli w Szwecji >>>>>>>>> twój nic sam za siebie mówi w domu...w agonii zycia ty bękarcie bez pochodzenia

Gość gość
Od 12 lat mieszkam w Niemczech. Swieta co dwa lata w Polsce, zeby wszyscy byli zadowoleni ;)))

Gość gość
ja od nie pamiętam już ilu lat w DE i nawet nie chcę pamietać ile życia zmarnowałem ale jadę dla siebie własnej przyjemności i z ogromną ochotą do PL zawsze ,tutaj święta to jak każdy dzień na co dzień czyli bylejakie i nijakie

Gość gość
tam dom twoj gdzie Serce twoje :P

Gość gość
W Irlandii czyli tu gdzie mieszkam. Tradycyjnie będzie opłatek i 12 potraw w mini wersji bo jestnas tylko dwoje ja i mąż. Po kolacji odpoczniemy i jak zwykle obejrzymy komedie "Witaj święty Mikołaju ". Napijemy się wina i po 12 pójdziemy spać. Rano śniadanie i odpoczynek bo w drugi dzień Świąt przyjeżdżaja do na teście :) I Sylwestra spędzimy z nimi na imprezie w restauracji. Ot taka romantyczna kolacja we dwoje - to nasza Wigilia. Dwa lata temu byliśmy w Polsce. Było super ale sama kolacja Wigilijna doprowadziła mnie do szału bo teście włączyli tv bo niby kolędy a potem wiadomości. I zamiast siedzieći rrozmawiać i cieszyć się sobą to oglądaliśmy tv podczas jedzenia czego nie znoszę podczas tej wyjątkowej wieczerzy. Kocham Święta Bożego Narodzenia spędzane z mężem.

ja w tym roku święta spędzę w domu, ale zaraz potem wyjeżdżam na sylwestra do Francji, na imprezę a przy okazji pojeździć na nartach bo nie wiem czy po nowym roku będzie jeszcze okazja, żeby wyjechać na narty, więc korzystam teraz, wyjeżdżam z Integra wyjazdy http://integra-wyjazdy.pl/weski-sylwester/ liczę na dobrą zabawę i miłe towarzystwo, widziałam ich filmiki z innych imprez i ich imprezy wyglądają grubo, wiec już się nie mogę doczekać.

Ja z rodziną jeżdżę na jarmarki do Niemiec - zerknij sobie na stronkę elfi, mają tam artykuł z fajnymi miejscówkami.

Nie spedzam swiąt bo w bajeczki i jezusie nie wierzę tylko w naukę. Jako inteligentny człowiek pracuje w firmie co stawia na R&D a tam ciemniaków co w religie wierzą nie przyjmują. Swiąt nie ochodzę bo w polsce swieta to hipokryzja i fałsz, przedstawiają sie jako obroncy zycia a morduja uchodzców na granicy i kobiety w ciazy.