Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że polskie 16 letnie kobiety są ładniejsze od tych z zachodu

Polecane posty

Gość gość

Polska górą!

Gość gość
16-latka to jeszcze nie kobieta baranie, ale dziecko i mówi ci to facet.

Gość gość
gość dziś 16-latka to jeszcze nie kobieta baranie, ale dziecko i mówi ci to facet. x Mówisz tak tylko dlatego bo masz córkę, która pewnie też ma 16 lat i jest już kobietą

Gość gość
dziecko to osoba PRZED okresem dojrzewania czyli młodsza niz 12 -13 lat 12-13 letnia dziewczyna i 12-13 letni chłopak biologicznie są juz KOBIETĄ I MEZCZYZNA wiec jak mozna mwoci na 16 latke dziecko ? to smieszne

Gość gość
Otóż mylisz się, mam 27 lat i córki nie posiadam. Kobieta to nie tylko ciała, ale osobowość i dojrzałość emocjonalna, więc wszystko to co przed 20-tką to dziewczynki. Jak dojrzejesz, to załapiesz może o co mi chodzi :P

Gość gość
16 latka to idealna partia dla faceta do 30 lat

Gość gość
Co fajnego może dać 16-latka 30-letniemu facetowi? O seksie wie niewiele, trzeba się nią ciągle opiekować i zabawiać, aby się nie nudziła... nic fajnego w tym nie ma. Jeśli facet choć raz był z kobietą, to małolata takiej do pięt nigdy nie dorośnie.

Gość gość
dziecko to osoba PRZED okresem dojrzewania czyli młodsza niz 12 -13 lat 12-13 letnia dziewczyna i 12-13 letni chłopak biologicznie są juz KOBIETĄ I MEZCZYZNA wiec jak mozna mwoci na 16 latke dziecko ? to smieszne Młodzież – kategoria społeczna ludzi w wieku ok. 13-17 lat, będących do pewnego momentu pod opieką opiekuna prawnego, najczęściej rodzica. Pod względem faz rozwoju człowieka przyjmuje się granice wiekowe dla młodzieży między 11 a 18 rokiem życia. Różne organizacje przyjmują różne kryteria wiekowe - przykładowo, do Związku Socjalistycznej Młodzieży Polskiej należeć mogą osoby od 15 do 35 roku życia. W okresie wiekowym, do którego zalicza się młodzież następuje gwałtowne dojrzewanie, wzrost. Jest to okres, w którym człowiek rozwija swoje umiejętności, zainteresowania, wiedzę o świecie (praktyczną i teoretyczną). Młodzieży przysługują prawa ustalone przez władze państwa (ograniczone władzą opiekuna). Fazy rozwojowe[edytuj | edytuj kod] Pojęcie młodzieży odnosimy w psychologii przede wszystkim do okresu dorastania. Okres ten jest ogromnie zróżnicowany u różnych osób i trudno wyznaczyć granice wiekowe dotyczące wszystkich jednostek w danej kulturze. W celach porządkowych przyjęto jednak granice między 11 a 19 rokiem życia. Początek tego okresu wyznaczają zmiany natury anatomiczno-fizjologicznej, jakie zachodzą w organizmie. One właśnie sygnalizują rozpoczęcie fazy dorastania. Fazę tę kończy osiągnięcie biologicznej dojrzałości: zdolności do dawania życia. Fazę pierwszą nazywa się także fazą pokwitania lub pubertalną. Fazę drugą wyznaczają zmiany w sferze psychicznej, przede wszystkim w obrazie własnej osoby. Zakończenie tej fazy wiąże się z osiągnięciem dojrzałości psychicznej, czyli ze zdolnością do decydowania o sobie, odkryciem sensu własnego istnienia i odnalezieniem własnej tożsamości.

Gość gość
16latka to SZMATA

Gość gośćiuuuuu
16 latki mają zalety , moja na przykład lubi anal który ja uwielbiam a jak wczesniej byłem z 24 latka to była uparta i nie chciała. Pozdrawiam :)

Gość gość
Faktycznie super zaleta, bo przecież anal w życiu jest najważniejszy :P Lubisz anal, z facetem się zwiąż, to będziesz miał go na co dzień :P

Gość gośćiuuuuu
Nie jest najwaznieszy ale jest super i nie grozi ciążą. A z facetem to sama sie zwiąż mnie chłopcy nie kręcą :p zdecydowanie wolę moją dziewczynę :)

Gość gość
Ale za to grozi dużo gorszymi powikłaniami zdrowotnymi, ale przecież zdrowie własnej dziewczyny zapewne masz gdzieś.

masakra, może jakbyś nauczył się lub dziewczkę antykoncepcji to nie musiałbyś uprawiać analnego w obawie o ciążę? :O

Gość gość
Autorze a skąd wiesz jakie są kobiety z zachodu?

Gość gość
Bo zapewne widział na Discovery :P

Gość gośćiuuuuu
Przesadzasz. My robimy to ostrożnie plus nawilżenie...poza tym ona chce zachować dziewictwo do 18 i ja szanuje to. No i jeszcze nie ma ryzyka ciąży a to jest najważniejsze i bardzo sie kochamy

Gość gośćiuuuuu
A co w tym śmiesznego. Jestes taka pewna ze ci prezerwatywa nie peknie podczas stosunku? Gratuluje. Ja nie, poza tym szanuje wole mojej dziewczyny. Skoro ty sie lubisz hajtać ze wszystkimi to sie hajtaj a wolę innych uszanuj. Skoro dziewczyna chce zachować błone do 18 to o niej coś swiadczy ze ma zasady a prawdziwy chopak to uszanuje jak ja chociaz jest mi cięzko.

Gość gość
Nie, nie przesadzam, regularny seks analny jest bardzo szkodliwy, bo odbyt nie jest otworem przeznaczonym do seksu. Poza tym dla kobiety wątpliwa jest przyjemność z tego typu seksu, a godzą się na to głównie po to aby nie stracić partnera i nie jedna po analu w ciążę już zaszła, bo zabrakło ostrożności. A co do zachowania dziewictwa, ona dziewicą na pewno już nie jest, błona to tylko błona i nic nie znaczy.

"Skoro dziewczyna chce zachować błone do 18 to o niej coś swiadczy ze ma zasady a prawdziwy chopak to uszanuje jak ja chociaz jest mi cięzko." Tak dokładnie świadczy o jej "zasadach" :)

Gość gość
Dziewica z zasadami nie uprawia seksu, a tym bardziej analnego. Żeś teraz palnął, to najlepszy tekst na tym forum :P

Gość gośćiuuuuu
dziś Akurat nie masz racji bo nie robimy tego regularnie tylko jak mamy ochote. I jestesmy bardziej uświadomieni i delikatni niz ci sie wydaje i robimy to z zabepieczeniem. I NIE GADAJ GŁUPOT bo ona nadal jest DZIEWICĄ !!!! a twoje teksty są smieszne zazdrośniku !!

Gość gość
Nie ona nie jest dziewicą, ma błonę, ale dziewicą nie jest, uprawia seks, więc już po ptakach. Równie dobrze można powiedzieć że ty jesteś prawikiem, bo w cipce nie byłeś :P

Gość gośćiuuuuu
Nie byłem bo ona sie nie zgadza a bardzo ją kocham wiec nie chce aby mnie zostawiła bo znamy sie od kilku lat a uczuciowo dopiero od pół roku zaiskrzyło miedzy nami

Gość gość
16letnia kobieta, oplułam się kawą :D :D. Moze fizycznie wygląda jak zajechana sucz, ale mentalnie to jeszcze poziom dziecka :D..

Gość gość
gościu z 19.02-kocham Cię :) tak miło spotkać na kafeterii mądrych ludzi:)

Gość gość
Nie byłem bo ona sie nie zgadza x A zastanowiłeś się dlaczego dziewczyna nie zgadza się na normalny seks? Tylko nie powtarzaj tych bredni o szacunku. Dziewczyna nie chce, bo albo wcale nie jest "dziewicą", albo jesteś etapem przejściowym i nie bierze cię na poważnie, a swoje wątpliwe "dziewictwo" trzyma dla innego :P