Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ładna ale mam beznadziejny charakter

Polecane posty

Gość gość

i zaraz ktoś napisze, ze charakter jest łatwiej zmienić, bzdura! ;/. Ja cały czas nad tym pracuję, ale jest mi bardzo ciężko. Po pierwsze: jestem mało wyluzowana w kontaktach z ludźmi, czuć ode mnie to na pewno, boję się, ze coś głupio powiem i często tak niestety wychodzi, nie umiem rozmawiać z ludźmi, chociaż chcę, staram się. Po drugie: jąkam się ;/ serio, to głupio brzmi, nie potrafię się wysłowić często. Po trzecie: czasem łapię zawiechy w rozmowie, nie wiem co odpowiedzieć, nie umiem rozładować atmosfery. Poza tym jestem strasznie nieśmiała i to bardzo widać, ludzie chyba myślą przez to, ze jestem jakaś zarozumiała. Co do mojej urody - myślcie sobie, że jestem jakaś piękna, nie absolutnie, ale uważam, ze jestem powyzej przeciętnej, wystarczy, ze sobie trochę oko podmaluję i wyglądam spoko bo mam ładną cerę, usta,a włosy, dobry wzrost, jestem szczupła it, zresztą często słyszę od ludzi komplementy. Tylko, ze charakter mam beznadziejny ;/. Czasem wolę milczeć niż dużo gadać aa no i mam problemy z okazywaniem uczuć innym. Inteligencji uważam mi nie brak, bo potrafię się wypowiedzieć na wiele tematów, ale i tak przegrałam życie ;/.

Gość gość
Ok, a jakieś pytanie na koniec? Czy tyk se tylko piszesz?

Gość gość
Pytanie czy mam szansę znaleźć faceta z takim beznadziejnym charakterem? przy bliższym poznaniu zyskuję, ale naprawdę blizszym np. po kilkunastu spotkaniach gdy nabiorę zaufania a tu facet moze sie zrazić bo np. ja nie jestem gadułą. No i zwrócenie uwagi, ze nie zawsze jest tak, że wygląd nas skreśla bo co mi po tym wyglądzie skoro charakter jest kiepski ;/.

Gość gość
Nikt nie odpisze? ;/ Nawet z otoczenia padają stwierdzenia (nie, nie d babci czy rodziców) ze taka ładna a jeszcze faceta nie ma (mam 19 lat). A ja już chyba straciłam nadzieję ;/.

Gość gość
Spokojnie, przyjdzie czas że jakiś facet zainteresuje się tobą i da ci czas na to abyś zaufała i się otworzyła. W tym wieku może być trochę ciężko, bo 20-letni faceci to jeszcze niedojrzali chłopcy, którzy wolą złapać coś łatwego i chętnego, niż się postarać, ale przy odrobinie szczęścia może coś się trafi ;)

Gość gość
Jako facet odpowiem że NIE. Facet z ambicjami nie chce kobiety z takim słabym i beznadziejnym charakterem. Pociesze Cię jednak, że charakter z wiekiem się zmienia, z biegiem lat nabiera się doświadczenia życiowego a to wzmacnia charakter. No ale wg mnie to w okolicach 30tki. Masz 19, więc albo pozostają Ci faceciki imprezowicze i mający siano w głowie, albo czekaj..

Gość gość
nie chce uogolniac ale 19 lat to jeszcze fiu bzdizu w glowie

Gość gość
Czasem wolę milczeć niż dużo gadać x Taka kobieta to skarb, bo większość gada bez opamiętania, nie ważne co, ważne by się jej usta nie zamykały :P

Gość gość
Ale ona milczy bo boi się zabrać głos. To zmienia postać rzeczy

Gość gość
Niektórym to nie przeszkadza, jak sie rozkroczysz odpowiednio

Gość gość
To nie jest tak, że ja zawsze jestem taka, przeciwnie, w gronie ludzi których znam gadam normalnie, ale jak kogoś poznaję i te pierwszych kilka rozmów to zawsze jest dla mnie ciężkie, bardzo się stresuję i ciężkomi mówić, dlatego. Chodzi o takie pierwsze wrażenie... też liczę na to, że z wiekiem mi sie to zmieni.