Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka ma do mnie pretensje choć nie ma kutemu żadnych powodów

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z rodzicami oraz 8 letnim synem. Syn ma ciągle w swoim pokoju porozrzucane zabawki ale nie tylko, często również po korytarzu, mój ojciec spędza z wnukiem dużo czasu, nawet zabawek nakupował (kolejek, samochodzików, itp) i razem rozsypują te zabawki, a matka powiedziała mi, że ma tego dość, że do końca roku mam sobie poszukać jakiegoś mieszkania bo ona takiego syfu w domu nie będzie znosiła, poza tym dodała, że mój ojciec na mojego syna wydaje za dużo pieniędzy na

Gość gość
Ja nie rozumiem kompletnie o co mojej matce chodzi, ma pretensje o zabawki i o wszystko. Nie rozumiem jak ona może tak własnemu wnukowi żałować. Moi rodzice są osobami zamożnymi, tak się pokłóciłam z mamą, że wypomniałam jej, że od prawie 30 lat jest na utrzymaniu ojca.

Gość gość
Na miejscu twojej matki też byłabym zdenerwowana.

Gość gość
Bałagan w domu to żaden powód?! To bardzo dobry i zrozumiały powód do pretensji. Twój syn ma 8 lat, to duży chłopczyk, ucz go porządku. Sam powinien sprzątać po sobie zabawki, a ty powinnaś tego od niego wymagać i tego pilnować. No, kobieto! Jak to matka nie ma powodu?! Powinna nie zwracać uwagi na bałagan?!

Gość gość
Ale jak jest bałagan to mój ojciec zabiera syna na spacer i mówi mu, że mama z babcią posprzątają.Mama się denerwuje, ale też mogłaby nie histeryzować z byle powodu.

Gość gość
Porozmawiaj z ojcem, że robi ci złą robotę w wychowywaniu dziecka, a z dziecka robi nieodpowiedzialnego, rozpieszczonego bachora. Nie masz buzi, nie umiesz zaprotestować w takim momencie, że spacer w porządku, ale najpierw sprzątanie zabawek, bo babcia i mama nie będą za niego sprzątać?!

Gość gość
Rozmowa z ojcem i tak nie ma sensu. Moja matka od zawsze wykonywała wszystkie domowe obowiązki, ojciec był zajęty jedynie zarabianiem pieniędzy, a w domu dla dziecka to on jest jedynym autorytetem.

Gość gość
To zamiast zrzędzić na własną matkę bierz dope w troki i sprzątaj bajzel po własnym dziecku, bo jesteś od tego, jak dopa od s/r/a/ni/a. Twoja matka sprzątać nie musi, bo to nie jest jej dziecko i bardzo dobrze zrobiła, że kazała ci się wynieś z domu, mamuśko flejtuchu

Gość gość
Widzę że ojciec obie matki rozpieścił Córki matkę i wnuka matkę 2 rozwydrzone kobiety dostawały na wszystko a teraz nagle wnuczek jest numerem 1 Babcia tez nierób i do tego żałuję wnukowi. Nk cóż jak dziadka zabraknie to czuje ze będzie pogrom nierobów.

Gość jola1234j
a twoja matka zabija karpia na swieta?

Gość gość
Jedna i druga to kanapowy leń

Gość gość
Jeden chłopiec odebrał pozycję dwóm kobietom :D :D

Gość gość
a co ciebie obchodzi jak zyje twoja matka ze swoim mezem? wychowała swoje dziecko, potem dala dach nad głowa jej dziecku a ty ciagle masz roszczenia? gdzie jest twój facet, ojciec dziecka? twoja matka mogla sobie tk zyc bo miała takiego meza aty idiotko szkaj swoich rozwiazan za swoje pieniądze, może już starczy wisieć na rodzicach, wyprowadzaj się i zyj na swoi syfie za swoje pieniądze a dziadek zawsze może przyjść i pobawić się z wnukiem . zamiast przeprosić to morde drzesz?

Gość gość
jesteś typową qewką co się puściła i nawet nie wiesz z kim masz dzieciaka a czepiasz się do matki która zyje i mieszka z mężem oraz ciebie wychowała. twoja matka to nie służąca twojego bękarta i gowno ci szmato do tego jak ona żyje i co robi z własnym meżem a twoim ojcem. zajmij sie jak należy swoim bękartem bo jak dorośnie to nasra ci na twój pusty łeb i powie że to twoja wina że tak cuchniesz

Gość gość
A ja jestem w****iona na swoją teściową, bo ona zamiast zająć się moimi dziećmi to wychowuje nieślubnego syna swojej córki a mojej szwagierki. Teściowie zajmują się tamtym wnukiem 24/24 a mnie olewają, mimo tego, że jestem w 4 ciąży z ich synem.

Gość gość
kolejna mądra pasożytująca na kimś.

Gość gość
bo te baby co rodzą nieślubne dzieci to tą z lekka opóźnione w rozwoju dlatego dalej mieszkają ze swoimi rodzicami którzy muszą wychowywać wnuki i jeszcze pilnować przygłupią córeczkę żeby się znów nie puściła i nie przyniosła do domu kolejnego bękarcika

Gość gość
gość o 11:14 - czyli uważasz, że rodzice powinni się bardziej zająć dziećmi synowej??????, które rodzina dzieci ich syna a nie nieślubnym synem córki????

Gość gość
A może to nie bękart? Może autorka miałam męża a okazał się gnojem i się rozstali? Oj, średniowiecze i prymitywizm na tym kafe, z resztą jak zawsze. Do garów !

Gość gość
sama idź do garów tępa dzido a nie czekasz aż ci stara matka żarcia naszykuje

Gość gość
gość o 11:14 - czyli uważasz, że rodzice powinni się bardziej zająć dziećmi synowej??????, które rodzina dzieci ich syna a nie nieślubnym synem córki???? x nie. uważam że panienki z nieślubnymi dziećmi wychowywanymi przez dziadków są nienormalne. normalna kobieta zakłada rodzinę i wspólnie z meżem wychowuje dzieci a nie siedzi na dopie u rodziców i zmusza ich do niańczenia własnego dzieciaka

Gość gość
gość wczoraj Ale jak jest bałagan to mój ojciec zabiera syna na spacer i mówi mu, że mama z babcią posprzątają.Mama się denerwuje, ale też mogłaby nie histeryzować z byle powodu. xxxxx Zobacz co napisałaś. Oczekujesz, żeby twoja matka posprzątała po twoim dziecku i siedziała cicho. To ty powinnaś posprzątać, nie twoja mama. Ojcu powinnaś napyskować nie matce, bo twój ojciec robi z twojego syna kalekę społeczną. Twój syn nie będzie umiał nawet sobie herbaty zrobić, nie mówię o odgrzaniu sobie obiadu.

Gość gość
ja gdybym była na miejscu twojej matki tobym zmiotła te wszystkie zabawki do twojego pokoju i siedź sobie w syfie jak lubisz

Gość gość
ale zdenerwowane.

Gość gość
Chłopak już pewnie wie, że to kobieta jest dla mężczyzny a nie na odwrót.

Gość gość
Twój ojciec wychowuje małą szowinistyczną świnię!!!

Gość gość
na cóż, wychowuje chłopca na prawdziwego mężczyznę, ktoś musi.

Gość gość
A kiedy droga autorko zamierzasz iść na swoje? Duża już jesteś i masz dziecko. Matka nie ma obowiązku cię trzymać w domu. Powiedziałaś swojej mamie że żyje z pieniędzy ojca? A wiesz ile kosztuje sprzątaczka, kucharka i niania? Widocznie taki mieli układ a tobie nic do tego. Ciesz się że matka dała ci tyle czasu na przeprowadzkę. Ja bym z miejsca wywalila za bezczelność