Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Mam sentyment do tych seriali

Polecane posty

Dziedziczna nienawiść Po prostu miłość Paloma Alvaro Luz Maria Posłaniec szczęścia Z głową w chmurach Fiorella Zbuntowany anioł Słodka trucizna Cud miłości Dziki księżyc Serca na rozdrożu Amor Latino Kachorra to ja Niewolnica Isaura 1976 Niewolnica Isaura 2004 Brzydula Ecomoda Przyjaciółki i rywalki Córka przeznaczenia Zdradzona miłość Ścieżki miłości Prawdziwa miłość Biały welon Grzesznica Gorzka zemsta Cena marzeń "Rubi" Mariana Prawo pożądania Wieczny płomień miłości Kobieta w lustrze Hacjenda la tormenta Kobieta Judasz Wdowa w bieli Ojciec Coraje Zemsta, moja miłość Wybrańcy fortuny Powrót do Edenu Dynastia Dynastia Colbych Graczykowie Rodzina zastępcza Świat według kiepskich Miodowe lata 13 posterunek Mamuśki Duża przerwa Moda na sukces Szpital na peryferiach, szpital na peryferiach po 20 latach Daleko od noszy, szpital na perypetiach Krople miłości Życie jak muzyka Przyjaciele Świat według Bundych Różowe lata 70-te Trędowata Adam i Ewa Smerfy Gumisie Muminki Świat Bobiego Pokemony Denis rozrabiaka Łebski harry Heman, Shera Niania Pomoc Domowa Ja klaudiusz

Gość Tyszka
ja jeszcze mam do Zbuntowanego anioła, Palomy i ostatnio nowy ukochany serial chociaż zupełnie inny niż pozostałe - wrogie niebo. Serio świetny . Nie mogę się już doczekać kolejnego odcinka.

Gość gość
może za dużo seriali dlatego nie zdałaś matury :)

Gość gość
mój też wrogie niebo, teraz ogląda 4 sezon. wiecie może kiedy będzie piąty i czy to prawda że po piątym planują go zakończyć ?

Gość gość
Kiepscy własnie lecą

Gość gość
Gościu powyżej " Kiepskich " :) mnie też facet wciągnął do oglądania wrogiego nieba, a teraz ja powciągałam przyjaciółki i powiem że pomimo pozorów fajna zabawa .

Gość gość
Również się wciągnęłam w ten serial. Sam tytuł Wrogie Niebo minie jakoś nie zainteresował, ale no potem się rozkręciło.

Gość gość
No w końcu Sam Spillberg produkuje ten serial . Podobno Falling Skies zrobiło dużą furrorę za granicą, u nas niestety tego typu seriale są mniej popularne , a szkoda :)

Gość gość
O matko kochana , można powiedzieć prawdziwy koneser seriali. A oglądałaś może wrogie niebo ?

Gość gość
ja widziałem i powiem, ze wymiata! Nie mogę się doczekać kolejnego poniedziałku!

Gość gość
Ja największy sentyment mam do mody na sukces, wszyscy w rodzinie oglądali od początku, moja śp. babcia uwielbiała ten serial, a teraz ma zniknąć z anteny :( szkodami, bo nawet nie oglądam cały czas, ale od czasu do czasu i lubię mieć świadomość tej stałości. Pamiętam jak byłam w zerówce i dzieci jadły śniadanie siedząc tyłem do telewizora, a panie oglądały Modę... Szkoda że zdejmują, to chamskie moim zdaniem, wiele osób ogląda to od początku, a oni wolą inwestować w jakieś g****o typu Voice of Poland :O

Gość gość
ja mam trochę inne zdanie na ten temat , nie mam nic do mody na sukces ale myślę że inne seriale też powinny być dopuszczone do emisji , np science fiction. Jest dużo sympatyków, np: Wrogiego Nieba którzy by obejrzeli taki serial ale nie koniecznie mają dostęp do stacji które wykupują licencje. Co do mody ... podejrzewam że to rynek zweryfikował .

Gość gość
Sama z miłą chęcią oglądam Falling Skies ale też bym zobaczyła Belive, Bitten , Black Sails , Inteligence a nie w kółko moda na sukcs już tyle lat. Tam na koniec pewnie okaże się że Ojcec Ridge jest jego synem .

Gość gość
Wiecie, ludzie śmieją się z tego serialu i to jest fakt, że on jest poryty, ale na tym polega specyfika no i urok. Nie wiem, może ja go lubię tylko dlatego, że przypomina mi lata dzieciństwa, ale moim zdaniem nieładnie telewizja robi że rezygnuje nie licząc się z osobami, kóre oglądają tyle lat. Chodzi tylko o kasę, a to, co piszecie, żeby zrobić miejsce innym produkcjom, to przecież można je gdzie indziej zmieścić, Moda ma kótkie odcinki i teraz ma chore godziny emisji, i tylko chyba 4 dni w tygodniu :O Jeszcze młode osoby mogą oglądać w necie, czytałąm, że ma być taka mozliwość, ale przecież większosć widzów to osoby starsze, które nie mają takiej możliwości. Wyrażam po prostu swoje zdanie, że tak nie powinno być :)

Gość gość
Atm rozrywka nic nie kupuje tylko puszcza ci to samo g****o - polsatowskie seriale komediowe

Gość gość
tak, bo ty tak chcesz :O

Gość gość
Jak dla mnie moda na sukces to już takie troki od kaleson od wielu lat , fajne seriale nie są popularyzowane przez stacje ogólnodostępne . Ale może kiedyś dożyję czasów kiedy Wrogie Niebo będę mogła oglądać np na jedynce czy dwójce.

Gość gość
a ja wolę wideo na życzenie dzięki tvzapp :) ktoś zna, uzywa?

Gość gość
Domek na prerii Doktor Quinn Dynastia Dynastia Colbych Matki, żony i kochanki