Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość yh

chłopak i wibrator

Polecane posty

Gość gość yh

Próbował ktoś z was?? Na raz??

Gość gość
oczywiście - najlepszy seks jaki miewam, wibrator analnie i ja leżę na plecach a facet na mnie - coś wspaniałego o ile nie boli cię już anal

Gość gość
Ostatnio mialam wspanialy sex wibrator kupilam sobie razem z chlopakiem troche wiekszy od tego co juz mam uzgodnilismy ze on bedzie mnie posuwal oralnie a wibrator bede miec w mojej pisi i bede sama sobie w pipcie wpychala ile bede mogla, bylo super to wygladalo jak by mnie dwuch facetow posuwalo, pare razy orgazm mialam a gdy moj chlopak doszedl w mojej pupci to ja sobie wibrator tak dobilam ze az zawylam mamy plan znow powtorke zrobic

Gość gość
my mamy taki http://www.seks-shop.com.pl/wibratory_podgrzewane.php?pro_id=2441&wielofunkcyjny_wibrator_z_funkcja_grzania_-_pretty_love_crazy ekstra jest i służy nam wiernie. Przede wszystkim jest cichy i nie warczy jak kosiara, nie śmierdzi i no cóż jest ładny. wcześniej mieliśmy inny ale tak śmierdział gumą że nawet nie zdecydowałam się go użyć. jednak jakość przekłada się na cenę czasem. Ten za tą cenę jest mega

Gość gość
poszukaj dildo a nie wibrator - to ma być realistyczne abyś sobie wyobrażała dwóch facetów a nie bzyczący wibrator - nie ma lepszego seksu

Gość iv_ona25
a może ktoś polcić jakiś wibrator zeby właśnie nie śmierdział?

Gość gość
marki ovo nie śmierdzą i nie uczulają.

Gość gość
właśnie najgorsze są te co śmierdzą gumą więc lepiej wybierać te pokryte silikonem te co ktos tam linka wrzucił Pretty Love są git serio. jakośc za spoko cenę wiec na początek super. jak się spodoba to można zainwestowac w to :D http://www.seks-shop.com.pl/we_vibe.php?pro_id=774&we_vibe_3_-_wibrator_dla_par_zdalnie_sterowany są tez nowsze wersje. tak czy inaczej zabawka mega :D