Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczorajszy odcinek Rolnik szuka żony

Polecane posty

Gość gość

O co im chodzi? Już jednak nie szukają żon? usmiech.gif Myślałam że padnę jak zobaczyłam te akcje z wczorajszego odcinka.

Gość gość
No naprawdę :o to po jaki huj zgłaszali sie do takiego programu? Następna edycja powinna nazywać się Rolnik szula koleżanki, ktora poz********a u niego na polu, porozpieszcza gnoja, a potem się jej podziękuje za fatygę :o

Gość gość
Tylko Kasia i Natalia zostały przyzwoice potraktowane. Pozostałe laski miały pecha trafić na idiotów :o

Gość gość
Po prostu tytuł programu wprowadził ludzi w błąd, a już szczególnie kobiety, które się tam zgłosiły.

Gość gość
Jak to tytuł wprowadził w błąd? To kogo tak na prawdę szukali? Ten stary dziad też jest dobry, filozof wielki, masakra.

Gość gość
jeden promował mleko i kandydowal w wyborach , drugi chcial sie wylansować bo gra disco-polo i ma już znajomości w tej branzy dzięki programowi , kolejny izalezniony od pracy czukał baby do pługa, następny to dziad filozof wieczny kawaler, jedynie Zbyszek na prawde szuka żony

Gość gość
Stasiek to dupa wołowa. W życiu nie chciałabym starego kawalera. Taki już ma swoje przyzwyczajenia których żadna kobieta nie ruszy.

Gość gość
Też właśnie odniosłam wrażenie, że tylko Zbyszek miał szczere uczciwe zamiary, a reszta szkoda słów.

Gość gość
a czego wy oczekujecie? Ze po 2 miesiącach znajomości będzie weselicho na antenie? Po 1) Nie ukrywajmy od początku kandydatki nie były zbyt urodziwe. A samiec to samiec, kobieta musi go pociągać a tam tylko Natalia i Grażyna się nadają. Kasia to w ogóle tiririri jakieś UFO. Po 2) Bohaterami są starzy zatwardziali kawalerowie/wdowcy, wiadomo że mają dystans zwłaszcza przed kamerami. A taka Np taka Anka to chyba jakaś desperatka, byleby chłopa dorwać i od razu winda do nieba, ci faceci mają rację na tym etapie (2 miesiące) to tylko przyjaźń. Nie mają po 16 lat żeby od razu do łóżka lecieć i pojutrze ślub to tak strasznie się zakochali :]

Gość gość
A z jakiej racji mają oczekiwać na miss? Przecież ani jeden z nich nie jest specjalnie przystojny. Poczynając od średniaka Pawła, potem już tylko równia pochyła w dóóóóół :o

Gość gość
Tak Zbyszek ma uczciwe zamiary, ale mam wrażenie że Kasia chciałaby już uciec od niego jak najszybciej. Ona nie nadaje się na wieś. Po prostu źle dobrali kandydatki. Zbyszek mógłby na taką Ewę albo Ankę trafić to może coś by tam z tego było. Bo do do tanga trzeba dwojga :)

Gość gość
A ja mam wrażenie, że Kasię przeraża ta ogromniasta rodzina Zbyszka, to że wszyscy razem i mieszkanie z teściami, żadnej prywatności. A Zbyszek pewnie jej się podoba. Zresztą on nie ma wielkiej gospodary, ani wielkiej mechanizacji. Nie zdziwię się jak pójdzie do miasta za Kasią i tam pracę znajdzie nie mniej dochodową niż to całe gospodarstwo.

Gość gość
Z takiej racji że kobiety na ogół rzadziej zwracają uwagę na wygląd mężczyzny a bardziej na charakter - poszukują miłości czułości i bliskości. Np takiej Ance nie przeszkadza nadwaga Adama, ale gdyby Anka trochę schudła i zmieniła fryzurę od razu byłaby atrakcyjniejsza dla Adama. A mężczyźni mają większy instynkt. Kobieta porostu musi być atrakcyjna fizycznie. Tylko błagam nie kłóćcie się że tak nie jest bo tak jest wie to każdy mężczyzna ...

Gość gość
Od razu wiedziałem, że nic z tych związkó nie będzie bo oni wszyscy wybierali właśnie po wyglądzie, co jak widać nie doprowadziło do niczego dobrego. Każdy chłop tak samo głupi i dopiero po latach mądrzeje, często po latach w nieudanym związku z kobietą, która kiedyś tam wydała mu się ładna.

Gość gość
co ty bredzisz, Ewan jest chuda jak patyk , ładna a Grzesiek jej nie chce, Grażynka figura jak u 30 latki a Stasiek jej nie chce,więc te argumenty że uroda , uroda to o kant du/py rozbić

Gość gość
Gdzie wy widzicie, że ta Ewa jest taka ładna? :D Postawcie ją obok waszych dziesięciu losowo wybranych koleżanek i wtedy porownajcie czy jest taka ładna :D u mnie wypada slabo, na dziesięć jakieś siódme lub nawet ósme miejsce, a bralam pod uwagę koleżanki ze studiów, potem te z pracy, potem z poprzedniej pracy, a na końcu ogólnie wszystkie które znam i większość wygląda lepiej od Ewy.

Gość gość
Już wszystko. ale nie rozumiem co pchnęło taką Kasię, żeby wystąpić w takim programie? Nie pasuje mi to do takiej spokojnej dziewczyny jak ona. Szukanie męża przez internet, jakieś biura matrymonialne tak, ale nie na wizji :o

Gość gość
targ niewolnic.Ubiegac sie o wzgledy faceta, w dodatku na oczach calej Polski? Dla mnie to niewypobrazalnie upokarzajace. Nie ma sie co dziwic, ze faceci, jak co do czego pzryszlo, sa tymi babami przeploszeni. Program programem, ale czy odpowiedzialnie w ten sposob mozne wybrac partnerke na cale zycie?

Gość gość
Kiedyś czytałam gdzieś, że co 35 para, która sie poznaje zostaje ze sobą w długotrwałym związku. Czyli na trzy edycje średnio mają szansę trzy pary.

Gość gość
Moj chlopak ma goslodarke ale myslenie ze jest ciezko to bledne ! to nie jest to co kiedys ze wszystko robilo sie recznie terza nadeszla era motoryzacji sa maszyny wiele udogodnien ktore zastepuja ludzi ja sama nie czuje jakies ciezkiej pracy a pomagam co moge.

Gość gość
Zamknij ryj szmato

Gość gość
ale ta ewa piekna kobieta i grazynka super rakieta ..tez tak myslicie??

Gość gość
10:07-a co tak krytykujesz Ewę że taka nieładna ? myslisz że Grzesiek powinien miec miss polska ? takie wysokie masz zdanie o facetach ? że tylko niewyobrażalne piękności zasługują na zwykłego poniżej przeciętnej chłopka ? jesteś piertolnieta

Gość gość
Zgadzam się, Grażyna jest bardzo atrakcyjna ale jest bardzo przebojowa i z klasą i wydaje mi się że jej klasa Stanisława (notabene bardzo prostego chłopa) trochę przerasta. Nie ukrywajmy Ci rolnicy to długotrwali single. Potrzebują baby która by im ugotowała, uprała, dom oporządziła. Oni nie chcą się zmieniać dla kobiet. Chcą żeby to kobiety rzuciły swoje dotychczasowe życie i poszły do nich na wieś. Dlatego Staszek nie może się dogadać z Grażyną. Bo Grażyna jest odważną piękną kobietą z klasą, a Staszek wybierając ja sugerował się zapewne tylko jej fizycznością, nie przewidział że Grażyna będzie tak wymagającą osobliwością. On wolałby żeby poszła kartofle kopać a nie jakieś tam wielkomiejskie atrakcje jej w głowie. W przeciwieństwie do Anki która mam wrażenie zrobi wszystko aby tylko Adam ją zechciał. Ona jest w stanie porzucić wszystko i iść za nim. Tylko że nie jest atrakcyjna. Adam postanowił postawić na charakter ale ona jest zbyt nachalna no i nieatrakcyjna i też się biedak przeliczył. Takie jest moje zdanie które nikogo zapewne nie interesuje ale chociaż się wygadałam :)

Gość gość
Nie krytykuję Ewy tylko osobę, która napisała, ze Ewa jest ładna. W porównaniu nawet z dużo starszą Grażynką Ewa wypada nędznie :o chuda nie znaczy zgrabna, a twarz też ma nieciekawą.

Gość fanka programu
ten program na poczatku wydawal sie autentyczny, ale ostatnie dwa odcinki na bank ustawiane. nikt - poza Zbyszkiem jak ktos juz napisal - nie przyszedl tu szukac zony. oni chcieli sie zabawic i wypromowac. zaden zwiazek po tym programie nie powstanie. ja bym spiknela Zbyszka z Anka - jedyne dwie normalne i autentyczne osoby, ktore wiedza czego chca. reszta to smiech na sali. Ewka wcale nie jest ladna, co wy bredzicie? do tego gdybym byla facetem i miala taka bekse rozchwiana emocjonalnie za partnerke to bym sobie strzelila w leb. a Grzesiek to ukryty psychol i gestapowiec. poza tym potraktowal ja tragicznie (on sie w ogole nie nadaje do zwiazku, szkoda, ze Ulka nie moze z nim zrobic porzadku ;)) Kaska tez sie do zwiazku sie nie nadaje, poza tym jej wyglad nawet po metamorfozie...brak slow. Adam to oblesny roochacz, a Stasiek umrze jako kawaler. Grazynka - stara malutka 'nie ciag' & 'wiem, ze jestem atrakcyjna' - niech sobie lepiej poszuka miastowego, bo na wies to ona sie nie nadaje z tym swoim ego. o mlodych nawet sie nie wypowiem, bo to smieszne, zeby w tym wieku szukac milosci za posrednictwem takiego programu. druga edycja bedzie porazka. rezyserowana na maxa.

Gość gość
ania jest przesliczna i ma biale piekne zeby adam to d**ek ze jej nie chce

Gość gość
To w jaki sposób oni potraktowali te kobiety to z pozoru zachowawcze mamienie ..'o jej jeszcze nie teraz, musimy się bardziej poznać' haha. My młodzi znamy ten z******ty tekst 'ZOSTAŃMY PRZYJACIÓŁMI' dokładnie wiemy jaka głębsza puenta z niego płynie! Nie dziwię się Ewie że tak reagowała przez tego palanta, dziewczyna b.wrażliwa, a ten ją poprostu olał ! Aneczki też mi szkoda, ten to się chciał chyba rzeczywiście wypromować! Grażynka równa babka wgl nie pasuje do tego starego dziada, bo to babka z klasą! A noi nasza Miss Kasia o dosyć nietuzinkowej urodzie ., tak wywnioskowałam że ona wcale nie zamierza na wieś się przeprowadzać,chciała mieć swoje 5 min., tj.taka cicha woda!

Gość gość
Ulka też nie byłaby z Grześkiem :) ale wierzę że chociaż dowaliłaby mu jak należy i po jej o******lu szybko by się z tego wstydu nie otrząsnął. A Ewka głupia płacze i przeżywa zamiast pokazać G gdzie jego miejsce - czyli na polu i w chlewie bo gdzie indziej sie nie nadaje

Gość gość
Ale Kaśka, jak by nie była, figurę ma najlepszą w całym programie :)