Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczorajszy odcinek Rolnik szuka żony

Polecane posty

Gość gość
program straszny, uwlaczjacy kobietom, ale 2 sympatyczne ( choc moze naiwne) osoby w nim są - Anka i Zbyszek. Kazde z nich naprawdę chce zalozyc rodzinę i mam wrazenie, ze to własnie jest dla niech wazne, a nie bycie " gwiazdą".

Gość gość
Kasia i Zbyszek - żona takiego typu rolnika, jakim jest Zbyszek i tak będzie musiała szukać pracy gdzie indziej bo z tak małego gospodarstwa nie wyżyje na przyzwoitym poziomie żadna rodzina. Ani tam porządnych budynków, ani maszyn, bieda. Prawdziwą żoną rolnika może być żona Pawła i Grzesia.

Gość fanka programu
no dajcie spokoj - Kaska ma najlepsza figure? najlepsze figury mialy Natalia & ewentualnie Kaska obie od 'bulwy' Pawla. Kaska od Zbyszka nie powinna pokazywac sie na wizji, poza tym czlowiek meczy sie sluchajac jej. smiejecie sie z Anki, ze gruba i brzydka, ale to jest typowa dziewczyna ze wsi - dorodna i prosta (nie prostacka jak np. Ula) i dla takich kobiet powinien to byc program, a nie dla jakichs dziun, flegmatyczek czy podstarzalych 'sexbomb.' Anka na wsi zostanie i sie sprawdzi jako zona, matka i gospodyni. mam nadzieje, ze jakis porzadny rolnik zauwazyl ja w tym programie i zgarnie, a Adam niech sobie moze poszuka jakiejs fanki swojej tworczosci, moze ktoras sie skusi na to cialo :D Ewka zachowuje sie jak ofiara molestowania w dziecinstwie, psychiatra powinien sie nia zajac. Grzesiek wyglada jak wyjety z Milczenia owiec i nie dziwota, ze zona czy tam dziewczyna od niego zwiala (musial byc straszny skoro zostawila dziecko) - on potrzebuje tylko baby do roboty, przjechal na pierwsza randke bez jednego badyla czy czekoladek jak ktos tu juz napisal i w kolko powtarzal, ze mysli o zniwach :O generalnie program ten obnaza prawde o gatunku meskim. kupa gowna i jeden porzadny, a i tak zostanie sam.

Gość gość
Adam-polazl do programu by sie wylansowac ze swoja zy****a muza Pawel-polazl do programu by na niego glosowali bobek jeden Stanislaw-chuj wie o co mu biega Zbyszek-chyba jako jedyny szukal kogos

Gość gość
każdy z tych facetów dostał nowoczesny ciągnik za udział w programie i to chyba mówi samo za siebie? ;)

Gość gość
ja myślę że jest za duzy najazd i napad na rolników w internecie w związku z wczorajszym odcinkiem.Na fb niektórzy to naprawde pomyje najgorsze na nich wylewają. Ja bym nie była taka surowa i wkurfiona dlatego że bardzo trudno jest sklecić związek, jesli oni wiele lat nie potrafią to nie znaczy że telewizja załatwi im to za pstryknięciem palca. Faceci sa szczerzy i nie kłamią, wolałybyście żeby udawali miłość i że chce ją za żonę jeśli to nieprawda ? wiele rzeczy nie wiemy co dzieje się poza kamerami. była informacja o ewie, jakiś uczestnik programu napisał ,że Ewa jest niezrównoważona emocjonalnie i kiedyś Grzesiek jadł kolację z dwoma koleżankami z programu to do jednej z nich zadzwoniła Ewa i zbluzgała ich oraz życzyła im raka żołądka , nie wiem jakie kobiety tam były być może jego była żona i dziecko . Ta informacja powtórzyła się też od uczestniczki programu , ze strony na fb została wykasowana. Ale po różnych cyrkach serwowanych przez Ewę Grzesiek mógł sie do niej zrazić pomimo że na początku był ja zafascynowany. Nie mam pretensji do rolników, czasem lepiej powiedziec prawde kobiecie niż ją oszukiwać i udawać miłość dla potrzeb telewidzów. Tutaj jeszcze tak po nich nie jedziecie ale na innych stronach to bluzgają na nich i jest bagno, zupełnie niesłusznie wg mnie.

Gość gość
Oni sami nie wiedzą czego chcą... Żal mi Anki, Ewy i Grażyny, żal mi Zbyszka, bo też chyba nic z tego nie będzie,a facet, mimo że niezbyt urodziwy to na prawdę wydaje się w porządku. Większość albo nie przemyślała udziału w tym programie,albo faktycznie chciała się wylansować.

Gość gość
naprawdę razem miało być;)

Gość gość
Grzesiek Ewe mógł splawic nieco subtelniej. Niemniej ja Ewy tez nie lubiłam. Histeryczka.

Gość gość
'każdy z tych facetów dostał nowoczesny ciągnik za udział w programie i to chyba mówi samo za siebie?' WHAT? jesli to nie zart to ciagnik + kasa za kazdy odcinek niejednego mogly skusic 🖐️ 'Faceci sa szczerzy i nie kłamią, wolałybyście żeby udawali miłość i że chce ją za żonę jeśli to nieprawda ?' dla dobra programu produkcja powinna sklecic chociaz jedna pare ;) a na serio - nikt nie mowi o udawaniu, ale robienie wody z mozgu osobom pokroju Ewy moze byc niebezpieczne :D albo Adam - zabiera Anke na most 'milosci', a potem mowi, ze musiala go zle zrozumiec, bo to tylko przyjazn :o az mnie zmrozilo jak to uslyszalam, zal mi jej bylo. powinna go sponierwierac slownie. powtarzam - Zbyszek i Anka przyszli po partnera, cala reszta po kase, slawe (ja osobiscie bym umarla ze wstydu przed rodzina i znajomymi gdyby sie dowiedzieli, ze biore udzial w takim programie, ale kazdy ma inne podejscie), dla jaj, w celach promocyjnych, z nudow. wielkim kurjozum jest Kasia od Zbyszka, ktora 'widzi siebie na wsi o ile Zbyszek widzi siebie w miescie'. WTF? skoro nie chce opuszczac miasta to po co przylazla do programu, w ktorym rolnik szuka zony na gospodarke?

Gość gość
A mi szkoda Zbyszka, bo on jest tak zaślepiony myslą żeby jak najszybciej się ożenic i miec dzieci że bierze co popadnie. Sorry ale dla mnie ta Kasia to jakaś mimoza bez zycia.Nawet jak sie jej słucha i jak się na nia patrzy to człowiek zasypia z nudów, ona powinna prowadzić sesje terapeutyczno wyciszające:-( Szkoda zbyszka bo fajny facet, powinien sobie znależć bardziej zywą kobietkę

Gość gość
ale kasia jest w typie Zbyszka , jak ją wykreowali w sklepie to nie mógł sie na nia napatrzeć, widać że chce ładną zgrabną kobiete a nie babola ze wsi pewnie dużo bab by chciało Zbyszka ale on tego nie chce same wiecie jak to jest jak ktos sie spodoba bo jest w twoim typie, na pewno miałas tak w zyciu i weź słuchaj porad - "że ta osoba nie jest dla ciebie " żenada Kasia się podoba Zbyszkowi i chciałby ją

Gość gość
'każdy z tych facetów dostał nowoczesny ciągnik za udział w programie i to chyba mówi samo za siebie?' WHAT? jesli to nie zart to ciagnik + kasa za kazdy odcinek niejednego mogly skusic x a co wam się wydaje że facet na gospodarce za pare groszy da się wkręcić w taki program? we wszystkie przygotowania, ekipę non stop koczującą dokoła z kamerami, kwiatki sratki i prasowanie koszul? to są rolnicy, praca od rana do wieczora a nie jakieś słodkie słówka za free, to jest produkcja telewizyjna i konkretny kontrakt, nie są statyści tylko postacie pierwszoplanowe a ktoś w tym czasie musi pracować, jeden Grzesiek co nie umie się przestawić i jasno deklaruje że żniwa najważniejsze a on tu musi jakieś podchody do panny uprawiać nowiutki ciągnik na podwórku stoi i to go kręci, ale coś za coś prawda ?

Gość fanka programu
'a co wam się wydaje że facet na gospodarce za pare groszy da się wkręcić w taki program?' wiadomo, ze ludzie bioracy udzial w takich programach sa wynagradzani (jesli ktos z was ogladal na mtv real world vs. road rules challenges wie, ze niektorzy uczestnicy tylko z tego zyli, pomiedzy programami nie pracowali, bo nie musieli), ale ten ciagnik mnie rozwalil, bo to jak platnosc w naturze ;) nigdy nie zrozumiem jak komukolwiek moze podobac sie Kasia, ale niech bedzie, ze Zbyszko na nia polecial i 'chce ja' :D tyle, ze z tego nic nie bedzie. jego rodzina jej nie zaakceptowala, a jej rodzina (wiadomo, ze Kasienka wyglad i charakter ma po tatusiu) tez zachowywala sie dziwnie (pewnie maja corce za zle ten cyrk z tvp) i nie piszcie, ze Zbyszko czy Anka sa zdesperowani, lapia kogo popadnie i chca sie juz hajtac. hajtanie sie to zamysl programu to raz. wiedza czego chca to dwa. faceci sami wybierali sobie kandydatki, wiec to jasne, ze nie wybraliby kogos na kogo nie moga patrzec to trzy.

Gość gość
Co by nie mówić,to Ania,Ewa i Grażynka zostały upokorzone przed kamerą:(Żal mi dziewczyn,bo były szczere,niczego nie udawały.Bo Natalia jest taka sztuczna,że przykro patrzeć,ale pasuje do tego bufona nadętego w sobie.

Gość fanka programu
Natalia podkresla, ze jest zamknieta w sobie i nie pokazuje emocji. pitolenie. widac, ze sie kryguje, wyglada jakby zaraz miala wybuchnac i pokazac prawdziwa twarz (gada przez zacisniete zeby jak wariatka na prochach). mlodych lepiej zostawic, bo tu chodzi tylko o lans & sex, zadne tam malzenstwo. jedynie Anka i Grazyna zostaly upokorzone, Ewka upokarza sie sama od dluzszego czasu. z drugiej strony Grazyna byla ze Staszka niezadowolona (ze podjal decyzje i nie wreczyl jej kwiatow, ze byl w podkoszulku itp. itd.), a teraz nagle tak sie przestawila i zalezy jej na zwiazku? niestety my kobiety zawsze chcemy przypieczetowac sprawe, chcemy miec poczucie bezpieczenstwa, a faceci (w wiekszosci) tego nie potrzebuja, albo wrecz maja w dupie, a pozniej nieporozumienia....

Gość gość
PO OBEJRZENIU TEGO PROGRAMU I PRZYJŻENIA SIĘ BLIŻEJ BOHATEROM JUŻ WIEM, DLACZEGO WCZEŚNIEJ NIKOGO SOBIE NIE ZNALEŹLI :) A która normalna kobieta chciałaby robić z siebie parobka do roboty na mężowym polu oraz mieszkać na kupie z teściami?? I jeszcze dozgonnie dziękować mężowi za to, że ją "wziął".

Gość morgann
Nie ma co się dziwić bo ten program tak jak trudne sprawy dlaczego ja czy kto poślubi mojego syna czy warsaw shore to wszystko jedna wielka fikcja. Nawet programy kulinarne typu masterchef czy topchef są zawsze prowadzone wg pewnych schematów ktoś musi ucierpieć inny ma się cieszyć. To ma być show które przyciągnie oglądalność a osoby które się tam dostały odstawiają szopkę za pieniądze a nie za korzyści wynikające z pobytu w programie. Przecież żaden normalny rolnik nie zgodziłby się na robienie z siebie idioty za darmo.

Gość gość
Smutny program.

Gość gość
A czym właściwie zajmuje się na co dzień ta cała Ewa? O wszystkich innych wiadomo, a o niej jakoś niczego nie słyszałam. Pracuje gdzieś?

Gość gość
Tak, jest spedytorką czyli zawód ma bardzo dobry i popłatny

Gość gość
Ewa ma drżący głos i jest rozchwiana emocjonalnie , gdybym była facetem to nie mogłabym zyc z taką kobietą.Całe życie stres, wielka spina i napięcie , idzie sie wykończyć.Ulka to fajna babka, świetnie gotuje i na luzie i nie jest gruba, ma normalną budowę tylko przy ewie wyglada na tęższą bo Ewa to ma chyba 55 cm w pasie a w biodrach z 84. Wiem że Ulka ma chęc na Zbyszka , byli juz na imprezie i coś do niego podjeżdża ale nie wiem czy Zbyszek nawiąże relacje/