Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ultimo, Kruk czy pomagają spłacić długi?

Polecane posty

Gość gość

Czy te instytucje Ultimo i Kruk pomagają w spłacie długów? Mam 3 pożyczki i szukam firmy, która pomoże mi w spłacie długów - czy ktoś korzystał z ich pomocy?

Gość gość
Ja to nie wiem ale te firmy chyba działają na tej zasadzie że skupują długi i rozkładają spłatę długu ale czy pomagaja to nie wiem. Sprawdź oferty pożyczek na stronie http://www.polskiepozyczki.com.pl/ - czytałem, że mają wysoki i długookresowe pożyczki więc może weź taka na kilka lat i spłać nią inne pożyczki.

Gość gość
Tak, chwiolowo. Spłacają Twoje długi, ale u nich jesteś zadłużona podwójnie i potem musisz spłacać np niższe raty ale przez wiele lat.

Gość gość
Nie zajmują się też ludźmi zadłużonymi na wysokie sumy. Raczej takimi, którzy spłacają na raty lodówkę, pralkę i niedużą pożyczkę do tego, którym raty skumulowały się za wysoko, ale ktorzy po zmniejszeniu rat mają realne szanse je spłacić.

Gość gość
Jecie kał?

Gość gość
Macie rację - lepsza pożyczka na spłatę niż zabaw w Ultimo i Kruku.

Gość gość
pod most zadłużeńców!

Gość Magda

Pomagają,  bo im zależy na tym, żeby zadłużony spłacił. Ja jak miałem do czynienia z krukiem, to zachowywali się w bardzo miły sposób, przez telefon sobie dogadaliśmy się o wszystkim i git

Gość Marcin

Myślisz, że firma windykacyjna nie pomoże spłacić zadłużenie? Bez sensu. Oczywiście, że pomagają. Apropo kruka słyszałem, że idą na rękę 

Gość lukas32

kruk i ultimo - dwie dość rozbudowane windykacje ( mają terenowych).  Nic z nimi nie zaczynaj bo np kruk jest bardzo upierdliwy i narzuca wysokie raty . Nie ma żadnych układów . Albo płacisz na ich warunkach albo najpierw kilkanaście tel/sms dziennie, wjazd typa tzw. inspektora terenowego i na koniec sąd. Tak samo działa kaczmarski inkasso.

Gość Korn

Mi to kruk pomógł spłacić, ustaliliśmy plan spłaty i poszło jak po maśle

Gość bartosz

z krukiem na spokojnie da się wszystko ustalić, słyszałam że po ludzku podchodzi i bez stresów.