Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety uważają sie za takie ważne jak sa w ciazy

Polecane posty

Gość gość

mam koleżankę, bez pracy bez perspektyw, dziecko ma z mezczyzna ktory kompletnie nienadaje sie na ojca, traktuje ja jak szmate, a ona do tej pory nie umiejaca liczyc dobrze pomimo jej 38 lat, ciut glupawa jak mowili ci co ja znali, teraz jak zaszla w ciążę to uwaza sie za conajmniej profesora, nie rozmawia juz np ze mna tak jak kiedys na luzie jak sie spotkalysmy bo ona teraz jest w ciazy, niedlugo rodzi a nie ma kasy na ubranka, prosila swoja siostre zeby jej kupila ubranka na caly rok dla dziecka i wyprawke dla niemowlaka, ale ona teraz jest najmadrzejsza.....czemu kobiety udaja kogos kim nie są, np dziewczyny ktore znajda chlopaka stają sie inne, juz nie gadaja z tymi co ich nie maja, a jeszcze wczoraj byla i zachowywala sie o 180 stopni inaczej, czesto to obserwuje, ze to jest udawanie madrzejszej a jak sie rozstaja z facetami to znowu sa soba, wiec co daje takie udawanie

Gość gość
Ponieważ poza znalezieniem portek- jakichkolwiek, co pokazuje przytoczony przez Ciebie przykład, oraz rozmnożenie się niczego więcej w życiu nie osiągną. A skoro sięgnęły swego życiowego szczytu możliwości to i puszą się jak pawie. Proste.

Gość gość
moja koleżanka po 30-tce znalazla sobie nowego chlopaka i juz z nia nie pogadasz taka wielka dama, co nie powiem to ona: wez przestan, nie poznaje jej a wiem ze ona zwyczajnie udaje,zanim go poznala to byla zupelnie inna, mozna bylo o wszystkim pogadac, posmiac sie, pozartowac a teraz raptem miesiac roznicy i ona sie tak zmienila, to jest wzwyczajne udawanie, bo jak kopnie ja w tylek to znowu bedzie sobą,dziwne czasem sa kobiety, ale to jest niedojrzalosc