Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Trudna sytuacja co zrobić ?

Polecane posty

Gość gość

W rodzinie mojego chłopaka Mateusza nigdy nic się nie układało jego ojciec pił, bił ich matkę, ciągle robił im jakieś awantury. Jego mama zachorowała i zmarła na raka. Nic się nie zmieniło. Mariusz jest najstarszy z rodzeństwa musiał wszystkim się zajmować, chodzić do pracy. Mateusz ma 24 lata jestem z nim prawie rok. Nigdy nie rozmawiamy o jego sytuacji w domu , nie znam jego ojca i nigdy go nie widziałam. Opowiedział mi o tym wszystkim gdy był pijany bo na trzeźwo nie chce ze mną o tym rozmawiać. Chciałabym mu jakoś trochę pomóc ponieważ sam zajmuje się swoimi młodszymi braćmi ale on zawsze zmienia temat kiedy pytam co w domu, że chciałabym poznać jego rodzine. Ostatnio pił ze swoim kolegą byli nawaleni Mateusz powiedział mi że nie chce mnie skrzywdzić i żebym z nim zerwała, opowiadał jak jego ojciec bił matke to straszne :( powiedział że jesli on mnie chociaż raz uderzy że mam z nim od razu zerwać ale nie potrafiłabym za bardzo go kocham a poza tym on jest inny niż jego ojciec. Chociaż boję się naszej przyszłości chcę z nim być. Jak mam z nim porozmawiać że chciałabym mu trochę pomóc. Chciałąbym się dowiedzieć od niego czegoś więcej o jego przeszlosci. Jak mam z nim rozmawiać aby nie zmieniał tematu, żeby ze mną szczrze pogadał.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować