Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia_26_2014

Stosunek przerywany ?

Polecane posty

Gość Gosia_26_2014

Witam wszystkich forumowiczów :) Gryzie mnie jeden temat. Odbyłam stosunek ze swoim chłopakiem (w prezerwatywie do końca).Po wszystkim wzięliśmy prysznic, chłopak dokładnie umysł swoje przyrodzenie i ... wyszło tak ,że "włożył" go jeszcze na chwile (10-20 sekund) po czym założył prezerwatywę i dokończył w zabezpieczeniu.Między stosunkami było jakieś 20-25 min. odstępu czasowego. Z góry przepraszam za kompletny brak finezji w w.w. słowach ale chciałam możliwie precyzyjnie opisać całą sytuację. Zawsze się zabezpieczamy, a ten "incydent" wynikł po prostu ... Co tu dużo mówić.Dziecko nie było by końcem świata, nic z tych rzeczy.Ale ostatnio zbyt wiele sytuacji jest u nas niejasnych, sporo stresów.Krótko mówią nie najlepszy to czas na ciążę dla nas. Podnieście mnie na duchu i rozwiejcie moje obawy ,że to raczej marna szansa na ciąże. Wszystko wydarzyło się około 10 dni licząc od 1 dnia okresu. Pozdrawiam Gośka

Raz, stosunek przerywany to zupełnie coś innego. Dwa, po tak krótkim czasie i umyciu się wcześniej marne szanse na ciążę. Szanse zawsze są, ale baaaardzo niewielkie.

Gość Gosia_26_2014
Dzięki za odpowiedź.Jeśli ktoś będzie chciał coś dodać to chętnie zobaczę inne opinie. Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam

Gość gość
Przerwać najlepiej możesz oddanie ciepłego moczu rano.Myślisz cipką.

Gość gość
Gdyby jeszcze przed tym "incydentem" oddał mocz to była by bardziej klarowna sytuacja, bo niestety nasienie zostaje w cewce. Trudno powiedzieć, ale chyba mielibyście pecha.

Gość Gosia_26_2014
Za sensowną odpowiedź dziękuję. Tą noc, i kilka kolejnych mam z głowy ... Cóż. Zrobię sobie test ciążowy za kilka dni i dam znać.Będzie dla "potomnych". Pozdrawiam