Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż Nauczycielki

Nauczycielka jako żona

Polecane posty

Gość Mąż Nauczycielki

Wątek dla mężów nauczycielek . Sądzicie , że Wasze żony to dobre matki / kochanki ? Moja żona : Joanna , 39 lat , polonistka , wysoka , szczupła , nadal piękna jak kiedyś . Niestety z charakteru już nie taka idealna . Często przychodzi zła , zmęczona , oczywiście ze stertą sprawdzianów , które musi sprawdzić na "już" ! W łóżku częściej oziebla , bo ona jest zmęczona , boli ją głowa , ale i tak ją kocham nad życie :)

Gość gość
no to gratuluje, a nad czyje zycie?

Gość gość
Ja jestem nauczycielką, ale ja to wiecznie napalona, więc oziębłość to chyba nie przypadłość nauczycielek :P

Gość gość
Podrywaja uczniów

Gość gość
Tez byłem z nauczycielka, pol roku było dobrze ale jej się odwidziało. Takie baby powinny być same, są przemądrzałe i mają zbyt wysokie ego o sobie. Jeśli facet jej nie dorównuje to go zdepczą i upokorzą. Nie polecam nikomu być z nauczycielką :)

Gość gość
maja zbyt wysokie ego o sobie tak, jesli byla to polonistka - rozumiem was oboje :D

Gość Mąż Nauczycielki
Mnie najbardziej wkurzają wycieczki 3- dniowe ona sobie jedzie z klasą i drugim nauczycielem zazwyczaj facetem , a ja dupek umieram z zazdrości , choć wiem , że jest tak dozarta , że nikt by z nią długo nie wytrzymał :) Kocham nad swoje życie :)

Gość gość
Ty ją kochasz, ale czy ona ciebie tak samo to nie był bym taki pewny :)

Gość Mąż Nauczycielki
Pewnie , że nie mam pewności , ale w naszym życiu/małżeństwie bywają też cudowne chwile np. W wakacje żona spokojna , cicha , miła :)

Gość gość
co to za debil zalożyl temat ? niewazny zawód,wazna osobowość szanuje kobiety,które znają swoją wartość,nie pozwolą sobie wejść na głowę,w końcu to n-lki,

Gość gość
Kolezanka mojej, tez nauczycielka umawiala się z czata i uprawiala seks w samochodzie zdradzając meza wiec nie wiem o jakiej godności piszesz.

Gość Mąż Nauczycielki
Nie każda kobieta musi zdradzać

Gość gość
To prawda ze nie kazda, zazwyczaj zdradzają cudze a nie nasza :)

Gość Mąż Nauczycielki
Ostatnio miałem taka sytuacje żona wróciła pod dniu nauczyciela lekko pijana , bardzo lekko , krótko mówiąc :D wchodząc do domu usiadła w salonie , próbowałem ją rozebrać by się położyła , a ona ' bierz te łapy , mężatka jestem ' :) :)

Gość gość
niezła zonka :D

Gość gość
Przynajmniej wiesz ze nie zwali innemu

Gość Mąż Nauczycielki
No tak :)

Gość gość
Ja mam żonę sekretarkę. Jestem cholernie zazdrosny, gdy w spódniczce i na obcasach wychodzi do pracy i do tego pracuje z facetem!!!!! Nauczycielki bym nie chciał, mam uraz ze szkoły. Wieczne marudy co potwierdza żona brata.

Gość gość
I niektóre seksowne w dodatku :P

Gość gość
i maja okres 2 razy w roku a palę stawiają w minute

Gość gość
one są nie do życia - to po prostu kobiety z przerośnetym ego które kazdego i wzystkich starają się ustawiać pod siebie . Każdemu facetowi odradzam związek z nauczycielką - większosc któe znam to osamotnione zgorzkniałe rozwódki. Choć pewnie są wyjatki a ja nie chcę obrażać całej grupy zawodowej bo tam są bez wątpieni też normalni ludzie.

Gość adma
Święta prawda, lepiej sobie w łeb strzelić niż się związać z nauczycielką. Będziesz miał szkołę w domu do końca życia. I zawsze ty nic nie wiesz i nic nie umiesz, chociaż twoja pani pedagog to istny kretyn. Wiadomo, jaki element idzie na nauczycieli.

Gość gość
Nigdy nie żeń się z nauczycielką. Z mojego doświadczenia. Wszystkie weekendy wolne te długie oczywiście z urzędu też. 2 miesiące wakacji, ferie zimowe, przerwy świąteczne, itp. Ale najbardziej zestresowane i zapracowane na świecie. Na wakacje z dziećmi w góry na 2 misiące mnie miała w d....e. Zostawałem sam w domu.Nie pracowały nigdy ciężko np na kasie w markecie. Charakter oziębły i wyniosły. Wszystko wiedzą najlepiej, poczucie humoru żadne. Empatii i czułości tyle co brudu za paznokciem. Jeśli nie masz stanowiska wyższego od niej , będzie wytykać braki w wykształceniu. Oczywiście jestem po rozwodzie od 3 lat. Leczę się na depresję i myśli samobójcze. W dużym procencie dzięki mojej byłej.

Gość Bartek

15 lat po ślubie.. faktycznie ciężki temat. Albo sie człowiek podda albo walka na śmierć i życie. Akurat moja żona też ze mną nie ma lekko bo ja uparty jestem 😁 ale z początku prubowała mnie "ustawić" co z resztą dalej bezskutecznie się stara.. Nie mogę wypowiadć się co do wszystkich nauczycielek ale moja to dobra kobieta. Podejrzewam że gdyby miała inny zawód to była by bajka. Z racji jej zawodu ego maksymalne. Wie wszystko i o wszystkim i wszystkich. Urodzony sherlock holmes. 50 fakultetów "dyplomowany",  a ja po średniej zarabiam więcej... lol... Temperament zostawia w pracy, stwierdzając że ona pracuje z powołania. No cóż ponoć to służba a nie praca. Generalnie ją kocham ale drugi raz bym się z racji tego paskudnego zawodu z nią nie ożenił. Pozdrawiam