Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmora kobiet, czyli Pan Cellulit

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, proponuję wspólnie podjąć walkę z niechcianym gościem, który podstępnie się powoli wkrada na nasze uda i pośladki. jakie macie doświadczenia i jak z nim sobie radzicie? domowe sposoby? kosmetyki? masaże? ćwiczenia? co pomogło, a co waszym zdaniem można włożyć na półkę z bajkami o walce ze złymi potworami.

Gość gość
widzę, że kafeterianki należą do tego procenta kobiet, które cellulitu nie posiadają

Gość gość
Mój sposób: raz w tygodniu peeling ziarnisty, 2 razy dziennie wmasowywanie kremu antycellulitowego i profesjonalne masaże w gabinecie kosmetycznym. Ja miałam np. 10 dermomasaży podciśnieniowych w salonie beauty premium w Poznaniu.

Gość gość
odkopałaś mój stary temat :D a pomogło? ja na razie nie mam kasy na to, ale jeśli uda mi sie na to odłozyc to pójde na jakies masaze profesjonalne.

Gość gość
a ja się jeszcze pól roku temu cieszyłam że nie mama :( a teraz ech szkoda gadać :) muszę coś z tym zrobić, nie jestem jakaś gruba ale muśże zacząć ćwiczyć po prostu, czytałam, tez ze obcisłe rzeczy gorące kąpiele sprzyjają. trzeba też coś zrobić ze swoją dietą. No i balsam przestałam używać w ogóle się zepsułam :( Ale mój facet nie zwraca na to uwagi nadal go podniecam :)