Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zestaw cwiczen a malejące piersi

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanko - od 2 miesięcy robię przysiady. Nie dawno dodałam brzuszki (po 50-100 szt dziennie) oraz miesieczny zestaw cwiczen z nozycami pionowymi i poziomymi. Czy od tych cwiczen maleja piersi?? Czy ktoś z Was wie od jakich cwiczen maleją piersi? Ja chce tylko ujędrnić ciało :) Proszę o odpowiedzi

Gość gość
Idź na siłownię i ćwicz całe ciało. Za to zapomnij o brzuszkach, to prosta droga do dyskopatii (a to jest nieuleczlne). A jak spalasz tłuszcz, to z biustu też.

Gość gość
Silowni nie ma u nas.. a bym chciala glownie ujedrnic brzuch posladki i uda. Waze 54 kg mam 165 cm wzrostu. Biust mam 70e i wolalabym go za duzo nie zgubic :) a nozyce i przysiady tez beda powodowac zmniejszenie biustu?

Gość gość
Na brzuch rób "plank" (deskę). Wystarczy z nawiązką, i będzie ćwiczyć nie tylko brzuch. A biust może znikać od każdego wysiłku, to w sporym stooniu tkanka tłuszczowa. Jak nie masz w okolicy siłowni to może basen? Albo po prostu w domu ćwicz, ale całe ciało, a nie tylko wybrane mięśnie, bo to bez sensu.

albo albo musisz się zdecydować albo szczupłe ciało albo piersi ja rezygnuje z tzytzków i pitole to do wakacji schudnę że mnie nie poznacie