Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisał do mnie po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Witam odezwał si do mnie po tygodniu od rozstania , ale tylko po to zeby zapytac co u mnie , napisał także , ze Nasze rozstanie bedzie dla nas lepsze . co mam myslec o Tym ?

Gość gość
Że szuka kontaktu albo ma jakieś minimalne wyrzuty sumienia :P Nic więcej o tym nie pisz, napisz że w porządku i że już jest lepiej. I do widzenia z gościem, rozstanie to rozstanie.

Gość gość
Tez mysle ze ma wyrzuty sumienia , napisał ze tak bedzie lepiej , ze mnie zostawił dla nas i ze jest za pozno

Gość gość
A weź mu napisz, że już zauważyłaś tę poprawę, przynajmniej u siebie :D

Gość gość
Mysle ze napisal ci prawde, pewnie przespal sie z inną i jest uczciwy koncząc ten zwiazek z Tobą.

Gość gość
napisałam ze sie duzo juz zmieniłam , ale On ze jest juz za pozno , czy moze byc tak ze On jednak jeszcze zmieni zdanie ?

Gość gość
związek zakonczył juz tydzien temu

Gość gość
Myślę że to kawał dupka!Napisz mu że czujesz się dużo lepiej bez niego.Radzę Ci znajdź kogoś innego bo szkoda na niego czasu.Zajmij się sobą i dbaj o siebie.

Gość gość
Poszukaj sobie innego samca ktory bedzie mial czym cie popychac nawet od tylu

Gość gość
Bardzo mi cieżko tak bardzo go kocham , cały czas mam nadzieje ze jeszcze kiedyś napisze jednak , ze to specjalnie znowu zrobił

Gość gość
pomóżcie , co robić ? dalej walczyc

Gość gość
Halo

Gość gość
Co o tym myślicie jest tu ktoś

Gość gość
Odkochaj sie.

Gość gość
Najpierw pytał czy już kogoś szukam i czy byłam na spotkaniu z kimś a potem pozwalał winę o rozstaniu na mnie ze miałam czas żeby się zmienić a teraz jest już za późno i że dobrze się stało i przestał pisać jak to odebrać

Gość gość
Proszę o odpowiedź czy może być tal że jeszcze to przemysłi że sprawdzał tylko co czuje

Gość gość
Hallo

Gość gość
Odpowie mi ktoś co o tym myśli.

Gość gość
dziewczyno bądź mądra, ja tez kochalam bylego, dlugo po rozstaniu, On był wkurzony (sam zerwał) jak tylko z kims sie spotkalam, ciagle miał '' mnie dla siebie '' i co ? GOWNO, olał mnie, pierdolił mi po pijaku ze niby to dla mojego dobra, ja cierpialam - minal rok ponad :O bylismy siedem miesiecy!!! Ryczałam po nocach, całymi dniami, miesiacami.. Dopiero teraz kogos znalazłam... i mimo, ze nie czuje juz tego co do byłego to wiem, ze tamten był gnojem, zawsze probuja tak robić, przestan, oczekujesz pewnie tego, ze ktos Ci napisze, ze wroci. GOWNO PRAWDA a jesli wroci to w wiadomym celu :O Sorry, rok temu robiłam to co Ty i to tutaj na kafeterii... Ile to ja sie naprodukowałam i co ?? Chooy. :O Nie wrocił, mimo zapewnien o milosci odwidzialo sie mu, a tez mnie sprawdzał... a jak tylko ktos sie zblizyl to mi go odradzał.. Idiota, mimo mojego sentymentu do tego fagasa nie wrocilabym . :( Przykre, wiem, ze Ci ciezko ale radze to samo... bo wiem jaki to jest ból

Gość gość
Wracamy do wątku

Gość gość
zawsze piszą

Gość gość
Czy to ten co uwaza, ze jestes za spokojna i za cicha?

jesli to on zerwal to pewnie napisal w trosce... o walsne wyrzuty sumienia. Nic z tym nie robic. koniec zwiakzu to koniec i tyle.

Gość gość
Wiec po co pisze po co pyta czy sie umawiam z kimś i wg czy juz szukam nowego to chore ...

Gość gość
nagle troskaa tak to miał mnie gdzieś wyzywał ze mam nie pisac i nie dzwonic a teraz jakby nigdy nic napisała

Gość gość
Tylko mnie pogrąza , jak juz było mi troche lepiej to teraz znowu jest to samo ,,,, miał ktos tak kiedys

Gość gość
Olej dziada i poczuj się WRESZCIE lepiej. Nic mu nie odpisuj. Niech mu się UTRWALI, że ch/uj mu do tego, co u ciebie. AMEN!

Gość gość
Odpisałam ze jesli bedzie miał mi kiedys cos waznego do powiedzenia niech wtedy napisze ,

Gość gość
Witam znowu napisał tym razem gorzej bo napisał co tam ja nie odp bo nie widziałam sms , kolejne 3 smsm były barddzo zaborcze i o duzej zazdrośc***isał , ze pewnie z kimś jestem na spotkaniu i odpisać nie moge ze przyjechał pewnie były do mnie i sie z nim zabawiam , co mam myslec o tym , dalej z tego nic nie wynikło bo mu napisałam ze nie chche mi sie pisać a On no to pa , ale napisął mi ze mysli o mnie bo nie sposób przstac myslec o mnie , co myslec o tym ?

Gość gość
jest tu ktoś , kto mi doradzi i powie o co mu chodzi ?