Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Różne doświadczenie w sexie

Polecane posty

Gość gość

Różne doświadczenie w sexie. Ja nie doświadczona (ale nie dziewica) on doświadczony

Gość gość
prosze doradcie coś

Gość gość
idż na kurs szybkiego obciągania bo i tak pary z was nie będzie :P

Gość Ten co zapytał
kotka.... pierwsze słyszę o tym "nie z przymiotnikami". O "nie" z czasownikami, że sie pisze osobno słyszałem:)

Gość gość
takie rady to sobie włóżcie w d...e/ Dobranoc

kotka, no niestety ostatnio chyba są różne teorie bo doświadczona to może i być imiesłów, namieszali poloniści...

Gość gość
autorko Jak można Ci poradzić, skoro o nic nie zapytałaś. Podałaś tylko wiadomości o waszym doświadczeniu i nie napisałaś ,o co Ci chodzi.

Gość gość
Chodzi o to że np nie będę wiedziała co robić troche się boję. W piątek jedziemy na wspólny weekend

Nie stresuj się. Większość z nas przecież przeżywa ten pierwszy raz. Jeżeli partner Cię kocha, będzie chciał, żeby ten moment był dla Ciebie miły i wyjątkowy. Gdy nie czujesz się gotowa to pamiętaj, że nie musisz z niczym się spieszyć. To, że partner jest doświadczony nie oznacza, że będzie oczekiwać, że od razu wszystko będzie idealnie, a ty okażesz się fantastyczną kochanką. Na wszystko przyjdzie czas. __________________________________________ www.pomocwwarszawie.pl

Gość gość
Chyba to żaden problem. Zawsze się czegoś można nauczyć. Ale wiesz czasem partner ma tylko doświadczenie a nie wiedzę, umiejętności i chęci żeby zrobić ci dobrze. To dwie różne rzeczy. Nie liczy się doświadczenie tylko kondycja tu i teraz no i to czy ci jest dobrze. Buziaczki

Gość gość
no właśnie u mnie jest odwrotnie wiedze teoretyczna jest a praktycznej nie ma

Gość gość
My mieliśmy na boku pozycja 69 a męża i mnie dymal inny facet oboje analnie.Był to jedyny raz.Nastepne były z inna parą wimieniliśmy sie partnerami.Podczas tego seksu patrzyłam na męża członka jak wchod******ochankę.Mój kochanek patrzył jak rżnieta jest jego żonka i odwrotnie.Nie mogę zrozumieć dlaczego nie skupiliśmy się na swoich kochankach i wyłącznie na sobie?