Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa1123

spóźnia mi się okres co zrobić?

Polecane posty

Gość anonimowa1123

jakieś 3 miesiące temu uprawiałam sex z moim chłopakiem podczas którego najprawdopodobniej mogło do pęknięcia prezerwatywy. Po około 16h od stosunku zażyłam tabletkę 72h. W następnym miesiącu miesiączka pojawiła się "planowo" tzn. wtedy kiedy się jej spodziewałam, jednak w następnym miesiącu spóźniła się ona o około 3 do 5 dni, ale czytałam, że podczas zażycia tak dużej dawki hormonów to normalne. Po skończonej miesiączce udałam się do lekarza, który przepisał mi tabletki antykoncepcyjne i podczas badania stwierdził, że wszystko jest w porządku. Wiadomo w czasie oczekiwania na miesiączkę uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, jednak zawsze się zabezpieczaliśmy i nie mogło dojść do pęknięcia prezerwatywy. Jednak teraz od około tygodnia czkam na miesiączkę, a jej nadal nie ma, z kolei z pochwy wydziela mi się strasznie gęsty śluz, czasami o bardzo nieprzyjemnym zapachu, dodam do tego, że mam też bóle podbrzusza, takie jakby na miesiączkę, ale są stanowczo za słabe no i nie ma krwawienia. Jestem strasznie zestresowana,boję się, że mogłam zajść w ciążę co jest po prostu niemożliwe, ponieważ ufam swojemu partnerowi i wiem, że zawsze z prezerwatywą wszystko było ok, ale brak okresu jednak robi swoje. Co zrobić? Iść do lekarza ?(co dla mnie jest najgorszą opcją, ponieważ "diagnoza" ciąży nie jest dla mnie najlepsza, bo nie jestem na to gotowa) a co z bólami podbrzusza i z tą wydzieliną? czy to normalne? może jednak powinnam czekać spokojnie na okres? pomóżcie kobietki :(

Gość gość
Jak się bzykasz to teraz nie rozpaczaj.

Gość gość
gość, nie wiem w ogóle w jakim celu się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia, zaoszczędź sobie czasu na pisanie takich głupich wypowiedzi.

Gość gość
Może być jakaś infekcja. To i tak trzeba by skonsultować. A w między czasie możesz zrobić po prostu test c.