Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drobiazgi gwiazdkowe

Polecane posty

Gość gość

Drogie Mamy, mam duza rodzine, maz jeszcze większą. W zeszłym roku kazdy dostał od nas torebeczke herbaty -kupowane w sklepach na wage. W tym roku wena mnie opuscila. Podpowiedzcie, jakim drobiazgiem obdarowac bliskich zeby im się przydalo, a my żebyśmy nie zbankrutowali.

Gość gość
Mam podobny problem. Kupiłam "smakową" torebkę kawy dla każdej rodziny, utrafiłam jeszcze w opakowaniu świątecznym :) do tego dokupię po jakimś słodyczu typu dobra czekolada/bomboniera itp i tyle.. Jednemu kuzynowi kupiłam takie czekoladki-butelki - z różnymi alkoholami w środku, zapakowane w miniaturkę-skrzynkę :)

Gość gość
upieczonymi własnoręcznie pierniczkami i zapakowanymi ładnie

Gość gość
10.50. To bylo 2 lata temu:-) Kurcze, tak lubię robic prezenty, a w tym roku musimy liczyc się z groszem ze względu na dzidzie:-). Podrzuccie cos jeszcze.

Gość gość
Może jakies ładne świeczki albo zrobione ręcznie drobiazgi typu saszetka z lawendą (dla kobiet) czy gwiazdki do powieszenia na choince zrobione szydełkiem z nici.

Chcesz prezent kupić czy sama zrobić ? Moja rodzina uwielbia łakocie dlatego też często robię w prezencie pierniczki czy też pralinki , czekoladki , trufelki - oczywiście własnoręcznie robione. W tym roku zamierzam dać w ładnym słoiczku konfiturę z dyni i pomarańczy oraz nalewkę z pigwy. Rok temu dawałam domowy ekstrakt waniliowy oraz domowe malibu.

Gość gość
Wole kupic, nie mam czasu niestety na pichcenie.

ramka na zdjęcia , świeczka , zapachowe mydełka , konfetti / kule do kąpieli etc

Gość gość
A dla Panów? Raczej się nie ucieszą z mydełka lub świeczki- przynajmniej Ci w mojej rodzinie.

ja i moja rodzina również robimy sobie drobne prezenty, w zależności od potrzeb. W tym roku kupiłam między innymi: krem do buzi, kalendarz książkowy, szminki i płyszczyki z Avonu- na allegro można je kupić za parę groszy a każda kobieta lubi kosmetyki, świeczka zapachowa, pianki do golenia, balsamy po goleniu itp nawet farba do włosów:D. Każdy z tych rzeczy są na codzień używane przez najbliższych także wszyscy zadowoleni są nawet z takich drobiazgów.

Dla facetów - rękawiczki,szalik,papierośnica , elegancka zapalniczka breloczek do kluczy

Gość gość
Kto teraz nosi papierosnicę? Palenie jest nie elganckie samo w sobie. Rekawiczki, szaliki, pianki do golenia - jak dla mnie bez sensu :( Najgorszy prezent to skarpety, a chyba potem pianka, Mozna tez dac kilo maki lub cukru. Jest prezenr - jest :) Według mnie prezenty powinny byz "niepraktyczne" czyli cos takiego co jest fajne ale zawsze szkoda nam na to kasy. Dobra herbatas, kawa, słodycze cos z kosmetyków takich co nie uzywa się na co dzień świeczki ...