Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężko jest żyć w Polsce będąc niepolakiem...sama tego doświadczam

Polecane posty

Gość gość

pochodze z albanii, szkole zle wspominam, bylam czarną owcą, obiektem dogryzek docinków chamskich zartow, czasem wyzwisk. Teraz mam 25 lat i w pracy mam dwoch facetow, ktorzy niby są mili ale raz przypadkiem uslyszalam ich rozmowe na moj temat :O obwiniają innych za to co sie dzieje w Polsce, wszyscy winni żydzi hindusi arabowie ale Polacy święci. Wole sie nie odzywac :O

Gość gość
ciesz sie ze nie jesteś żydówką ale ukrainką, one maja w polsce opinie prostytutek i tanich sprzątaczek

Gość gość
Ludzie zawsze musza mieć jakiegoś wroga aby kogoś obwinc za cokolwiek. Nie ma cudzoziemców - bedą walczyć z brzydszymi, niepełnosprawnymi, nizszymi, bogatszymi lub biednymi. Taka ludzka natura. Nie tylko Polaków.

Gość gość
Polakom tez nie jest lekko.

Gość gość
nie rob sie ofiara ,zyjeszw pl,i czuj sie jak polka mimo ze ejstes czarna,miej ich w doopie!!!

Gość gość
,,obwiniają innych za to co sie dzieje w Polsce, wszyscy winni żydzi hindusi arabowie ale Polacy święci. Wole sie nie odzywac pechowiec,, Wiesz co nie sądzę żeby cie tak nagabywali.Albańczyków,arabów ,hindusów w PL jest mało. Co do żydów masz troche racji ale to nie dlatego,że są ciemni a za panoszenie sie ich i przywłaszczanie historii. Moim zdaniem coś pitolisz i zajeżdża mi tu rowokacją.

Gość gość
gdybyś była seksowna z pewnością by cię nie obgadywali