Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kup ciuszek

odzież używana współpraca

Polecane posty

Gość kup ciuszek

HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ w Wielkiej Brytanii podejmie wspołprace z Polskimi Hurtowniami oraz sklepami. Zajmujemy się hurtową sprzedażą ubrań , CREAM AA , GRADE 2 , butów GRADE AA ,DZIECKO -AA Oferujemy dobrej jakości odzież OFERUJEMY : Odzież damska , męska , dziecięca , obuwie . Swetry , bluzy , spodnie ,kurtki , koszulki , koszule … Jesteśmy w stanie zapewnić Państwu dostawe od 90kg.do 24Ton tygodniowo, dobrą jakość , szybką realizację zamówienia , dobrą cenę oraz stałą współpracę .Wysyłka lub odbiór osobisty. Zapraszamy-secondhand.hurt@gmail.com

Gość gosc7777
Ile kasy za 90kg ubrań się należy?to będzie odzież tylko dla dzieci czy rożna?

Gość gość
Jak już w temacie hurtowni odzieży używanej, to ja też mogę polecić tę z której usług sama korzystam. W sumie to prowadzę swój butik już 2 lata i nie nacięlam się na towarze. Pochodzi z Niemiec i Austrii, a co za tym idzie, jest dobrze sortowana. http://www.stuttgarter-mode.com/

Gość gość
ja tak samo, dla mnie moja sprawdzona hurtownia odzieży używanej jest tutaj - www.odziezangielska.pl towar dobry i rabaty też są przy zamówieniach :)

Gość Natalie4567
Sama lubię korzystać z takich miejsć ale w razie czego wolę mieć możliwość ich naprawy. u http://www.dkal.pl/ zamawiam wszelkie niezbędne zatrzaski, karabińczyki i inne klamry gdy coś się zepsuje, a z tym bywa różnie

www.topflesz.pl Hurtownia Odzieży Używanej i Outlet- TopFlesz Zaprasza do zapoznania się z ofertą Sprawdź Warto!!! 607048858 mail: top-flesz@wp.pl