Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nestores

Śmierć kapitalizmowi

Polecane posty

Ściągałem na maturze z matemtyki od kolegi. Ściągnąlem od niego odpowiedzi na pytania zamnknięte i dzięki temu mam 34 % z matmy.Chodze teraz do ''Wyższej Szkoły Bankowej'' - mówi wam to coś patafiany ? Chciałem tylko dodać,że na tym forum znajdują się same jeb*ane dzieci kapitalizmu. Jesteście bardzo chętni o każdej porze zrobić temu fałszywemu ustrojowi loda. Śmierć kapitalizmowi! Was wszystkich wy tępi poplecznicy kapitalizmu powinni wykastrować abyście się nie rozmnażali.Kapitalizm doprowadzi do ruiny ten kraj a wkrótce cały świat.Wystaczy popatrzeć jak producenci żywności oraz sprzedawcy marnują jedzenie. Dają drogą żwyność do sklepu,niewiele się sprzeda a reszte wywalają do śmietnika chociaż obok znajdują się głodujący ludzie i dzieci. To wszystko wina tego p*****lo*nego kapitalizmu dlatego śmierć temu zasranemu falszywemu ustrojowi.A jego twórców natychmiast powinno się wymazać z podręczników historii .Za samo wspomnienie ich parszywych nazwisk i trujących zdań które zostały wypowiedziane przez nich powinno się karać tygodniowym więzieniem .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować