Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet hetero ale i les

Polecane posty

Gość gość

Jak reagujecie i czy wogóle domyślacie się, że podrywa was inna kobieta? Kręci was to, nawet jeśli nie odwzajemniacie jej flirtu? A jeśli jesteście les to po czym poznajecie drugą les?

Gość gość
Witaj, ja jestem lesbijką, zajętą i powiem, że bardzo denerwuje mnie jak w realu kobiety (hetero?) są nachalne w stosunku do mnie, chcą się na siłę przyjaźnić, chodzić na zakupy, a ja na to nie mam ochoty, bo są nudne. Co do podrywania to też nie lubię jak mnie ktokolwiek podrywa, bo jestem zajęta.

Gość gość
A gdybyś nie była zajęta to jak reagujesz?

Gość gość
Źle reaguję, bo najpierw warto umówić się na rozmowę, poznanie zainteresowań i tak dalej, a nie jakiś podryw, tandetne czułe słówka i obmacywanie na pierwszym spotkaniu...

Gość wilkowyje
czy ty naprawde sadzisz ze kazda jedna dupa ma radar wykrywajacy podrywaczy plci obojga?

Gość gość
Ta less kłamie, bo less są brzydkie menelki i nikt ich nie chce podrywać, dlatego udają, że faceci ich nie interesują, bo tak naprawdę nie mają powodzenia. A laski hetero nie chcą przyjaźnić się z less, chyba że mają niskie ego.

Gość gość
ale bzdety

Gość gość
Nienawidzę homo jeszcze bardziej po tym jak jednej lesbie powiedziałam, że nie lubię homo, a potem ona nasłała na mnie tęczową hołotę i mnie pobili...

Gość gość
ciągle tu jakaś/ jakiś peesda pisze o lesbijkach bez pojęcia. Byłem w takim środowisku za granicą bo moja ówczesna dziewczyna była nimfomanką i lubiła dawać każdemu co się napatoczył. Jeszcze raz - dawać d/u/p/y co oznacza że nie macała tylko zachowywała się w stosunku do lesbijek tak jak w stosunku do facetów I nie tylko ona - w knajpie do której chodziliśmy ZAWSZE był podzial na "męskie" lesbijki i te inne które często były hetero tylko że lubily dawać. Ktoś naoglądał się XXX i wylewa nabyte rzygowiny na forum:-O

Gość gość
FACEbook bez FACEtów. Bezz.pl Szukaj kobiet o podobnych zainteresowaniach. Podziel się ciekawymi linkami na tablicy. Skorzystaj z komunikatora i zacznij rozmawiać. Bądź na bieżąco z wydarzeniami dla kobiet.