Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten co zapytał

Pytanie do wszystkich pań

Polecane posty

Gość Ten co zapytał
gość999bb Pozwól, że się pożegnam, bo rano trzeba wstawać do pracy, a ostatnio mam niedobory w spaniu. Zyczę Ci szczęśliwego rozwiązania Twoich problemów. Dobranoc Bell.

Gość gość999bb
Dobranoc,choć bel nie jestem.

Gość gość
gość999bb Może tak, a może nie;) Było miło z Tobą porozmawiać:)

Gość gość999bb
Mnie także było milo.

do gość999bb Milosc jest zawsze lekko niesmiala:) Opowiem ci swoja historie jak bylem mlody uwielbialem brac kobiety ostro od tylu bez pytania o zgode ale nie kochalem ich Jak sie zwiazalem na stale z milosci to zrezygnowalem z tego choc to uwielbialem Mialem glowe pelna romantycznych wizji ze seks w takim zwiazku zawsze musi byc delikatny i czuly i taki bylem W nastepnym zwiazku trafilem na ognista kochanke tez ja kochalem Kiedys jeszcze napoczatku dalem sie poniesc emocjom wzialem tak jak kiedys bez zadnego pytania o zgode zaczela sie opierac i troche wyrywac odpuscilem od razu i juz chcialem przepraszac ze mnie ponioslo a ona wtedy do mnie zanim cokolwiek powiedzialem z blyskiem w oku czemu tak szybko rezygnuje ??? Dwa razy nie trzeba bylo mi powtarzac wzialem ja jak dawniej po prostu nie kochalem sie tylko ja zerznalem jak suke w rui byla zachwycona:) Pozniej wytlumaczyla mi ze uwielbia to choc czuly i romantyczny seks tez Pozniej mialem jeszcze wiele kobie i powiem ci ze wszystkie to uwielbialy takie ostre branie z totalna dominacja nad nimi. Im delikatniejsza i subtelniejsza tym bardziej je to krecilo

Gość gość999bb
Nie martw się Wilku,nawet szukac nie muszę. W moim otoczeniu,jest paru chętnych. Tak,ze poradze sobie,

Zeby byla jasnosc nie probuje cie uwodzic nie szukam kochanki na ERO chcialem tylko pogadac:)

Opowiem ci swoja historie jak bylem mlody uwielbialem brac kobiety ostro od tylu bez pytania o zgode ale nie kochalem ich Jak sie zwiazalem na stale z milosci to zrezygnowalem z tego choc to uwielbialem ><><><><>< Dlaczego zrezygnowałeś?

Czemu nie odejdziesz do meza takie podowojne zycie jest meczace:) Uwierz mi wiem o czym mowie:)

do Zuchwała Napisałem ja bardzo powaznie podchodze do milosc ona jest najwazniesza w moim zyciu wydawalo mi sie ze to jest cena jaka trzeba zaplacic jesli chce sie byc w stalym zwiazku opartym milosci. Ze takie akcje to tylko wtedy jak jest ognisty romans gdzie chodzi namietnosc i czulosc bo nie jestes gotowy na milosc z roznych powodow

Gość gość999bb
Wiem, ale to nie takie proste.Nie rozmawialiśmy nigdy.

do gość999bb Wiesz ze jestem bardzo kontrowersyjna osoba na ERO budze skrajne emocje jedni mnie uwielbiaja inni nienawidza stany posrednie raczej nie spotykane:)

Opłaciło się? Czuję gorycz, więc raczej nie.. Zrezygnowałeś z czegoś; jednostronne nieporozumienie ? niewyjaśnione? niedogadane ? nieustalone ?

Gość gość999bb
Jakoś to chyba przeżyje, pod warunkiem,ze porozmawiamy normalnie. Bez kazan i niepotrzebnego moralizatorstwa.

do gość999bb Wiesz nie chce sie madrzyc kazdy musi podejmowac wlasne decyzje w zyciu i zmierzyc sie z ich konsekwencjami Moge ci powiedziec co mi dalo sile zeby odejsc A mialem wtedy 2 corki ktore naprawde sa centrum mojego wszechswiata oddalbym za nie zycie bez chwili wahania Taka mam robote ze musz dobrze sie znac napsychologi motywacji wiec mam sporo znajomych psychologow wtym taka ktora specjalizuje sie w rozstaniach o dzieciakach po rozwodzie Dzieki niej zrozumialem zd la dzieciakow najwazniesze zeby rodzice ich kochali i zeby mialy poczucie ze rozstaja sie zsoba a wich relacjach z rodzicami nic sie nie zmienia Ja swoje corki od rozwodu widze codziennie standardowo co drugie swieta plus polowa wakacji A po zatym uznal;em ze z szacunku dla bylej nie zasluguje na to zebym ja zdradzal ma prawo sobie ulozyc zycie na nowo choc naprawde byla nie do zycia Oczywiscie nie bylo rozowo popelnilem wiele bledow przy rozstaniu ale to byla dobra decyzja nawte byla to teraz przyznaje Inaczej czekalo nas kilka lat szarpaniny zdrad itp Dal dzieciakow takie szybkie przeciecie sprawy plus codzienny kontakt z ojcem byl 100 razy lepszy

do Zuchwała Moj pierwszy zwiazek jesli chodzi o zycie erotyczne to nbyl naprawde horror nikomu nie zycze Nastepne byly super nauczylem sie wymagac od kobiet Np tego ze ja mam wyskie libido kiedys bylo jescze wyzsze mialem 64 teraz 48. Moj pierwszyzwiazek byl taki ze poza tym pierwszym okresem do 2lat chco u mnie krocej bo rok kiedy libido kobiety rosnie kikukrotnie apozniej wraca do stalego wygladal tak ze ja 64 a ona 8 i postawa dopasuj sie a reszte mam w d***e. Jak odchodzilem to chcac mnie zatrzymac naglke sie okazalo ze moge miec seksu ile chce kiedy chce i jak chce Ale to mnie tylko jeszcze bardziej w****ilo Od nastepnych kobiet juz na pierwszej randce jasno wymagam i mowie ze maja mnie w pelni zaspokajac nawet jak maja 2 lub 3 krotnie nizsze libido te ktorym to niepasuje odrzucalem od razu na pierwszym spotkaniu przerywajac je nawet wpolowie szkoda mi bylo czasu na takie kobiety. Teraz wiem ze wmilosc nie trzeba rezygnowac z ostrego seksu ze kazda kobieta potyrzebuje poczuc sie jak suka w rui ktora facet totanieodminuje bierze ostro niepytajac o zgode nawet pokonujac jaki lekki opor uwielbiaj byc tak zdominowane przynalezec do mezczyny wcale sie nie czuja dobrze w partnerskim seksie. Od kobiety trzeba wymagac inicjowac podroze w nieznane obszary jej seksualnosci aona musi ufac swojemu mezczynie ze ja nie skrzywdzi No i kobiete trzaba rozpieszczac w innych dziedzinach na kazdym kroku ja sie stara w seksie zeby czula sie kochana i dopieszczona

Gość gość999bb
Na pewno masz racje. U mnie dzieci nie sa juz male,ale mimo wszystko to by okropna rewokucja w życiu była.No i szersze mówiąc ,to ja czekam,co on zadecyduje. Nie chce mi się miotać, szarpac,ale chyba lepiej się będę czuła,jeśli zmiana nastąpi..bo on tak zadecyduje, Tchorzostwo,strach?nie wiem.. Chyba nie chce być odpowiedzialna za rozpad rodziny,

Jak odchodzilem to chcac mnie zatrzymac nagle sie okazalo ze moge miec seksu ile chce kiedy chce i jak chce Ale to mnie tylko jeszcze bardziej w****ilo ><><>< Z czego wynikał ten zwrot? Seks to kukiełka? marionetka, którą się bawimy, wykorzystujemy i dopasowujemy do okoliczności?

Gość gość999bb
Chyba czesto do manipulacji,niestety.

No właśnie, zabawka, która w rękach nieodpowiedzialnych osób może wypalić ze skutkiem śmiertelnym, niestety. Potrafi bawić ale potrafi podciąć skrzydła.

do Zuchwała Po prostu zrozumiala ze mnie traci Wyobraz sobie ze ja przez kilkanscie latw zwiazku nidy nawet wnajwiekszej klotnie nie uzywalem argumentu ze jak cos nie to odejde zeby wstrzasnac uwazalem ze tak nie wolno i nadal tak uwazma tylko raz powiedzialem ze odchodze i nigdy nie zmienilem zdania Widzisz dla mnie seks to jezyk milosci sluzy do wzmacnia wiezi erotycznej najwazniejszej czesci milosci Maksymalna przyjemnosc seksualna nie jest dla mnie najwaznieszym kryteriu jak decyduje czy cos zrobic w seksie czy nie to zawsze sie zastanawiam czy wzmoci to wiez erotyczna czy ja oslabi to co oslabi chcoc moze byc super podniecjace odrzucam od razu Opowiedz cos o sobie uwielbiam rozmowiac ze szczerymi otwartymi kobietami wasza seksualnosc jest zupelnia inna niz meska i mnie fascynuje wiedza o niej Moze ty mnie czegos nauczysz podobno umiem dobrze sluchac tak twierdza moje kobiety

Dlaczego nie uwolniłeś w niej tego podczas związku ? Musiała poczuć na gardle widmo rozstania? Czy po prostu, tak bardzo nie chciała rozstania, że była gotowa godzić sie na wszystko, mimo,że wiedziała, że to na nic ?

do gość999bb Widzisz ja jestem 99% Anostykiem( 1 % naistnienie Boga niekoniecznie Jezusa choc to madry facet byl i zmienil swiat) Wiec uwazam ze ma tylko jednozycie i naprawde niewiele lat na tym swiecie atakie zycie zemozesz wpelniprzezywac milosc ipozadanie jest jeszcze krotsze i mi szkoda kazdego dnia zawsze zyje tak jakbym jutro mial umrzec tego nauczyl mnie pewien proisty Goral Bieszczadzki moj Dziadek AK-owiec i Zolnierz Wyklety. Ale mimo zebyl porostym czlowiekiem mial w sobie wielka madrosc zyciowa

do Zuchwała Widzisz ja jestem Goralem Bieszczadzkim i to mnie definiuje muy kochamy na 100% bez zadnych ale i tego samego wymagamy od kobiety Wiec jak sie z kims zwiazalem to uwazalem ze na cale zycie i ze wystarczy powiedziec ukochanej kobiecie ze cos cie rani ze czegos ci brakuje a ona sama z milosci bedzie chciala to zrobic nie dlatego ze jej grozisz ale dlatego ze chce zebys byl szczesliwy i ty robisz to samo w stosunku do niej Tak sie dogaduja Goralskie malzenstwa To byla dziewczyna z miasta bardzo egoistyczna nie znalem takich kobiet Myuslalem ze wszystkie sa takie jak Goralki twarde ale oddane w milosci i na pewno nie egoistycze dbajace o swoich mezczyzn nie dlatego ze ich dociskaja ale same z siebie z potrzeby serca Wiec jak ona mnie olewala jesli chodzi o seks w tym sensie ze te je 8 razy bylo z******te dla niej twierdzila ze jestem super kochankiem ale zeby zadbac o moje potrzeby to juz mial w d***e taki typ kobiety jej matka taka sama Wiec sie po Gorlasku zacialem i powiedzialem sobie ze nie bede sie prosil i za nia latal jak nie potrafi wystawic cipki swojemu chlopu tyle ile trzeba ani jednego rogazmu mniej zadnych zgnilych kompromisow To poczekam czy sie zmieni a ze Goral jest uparty co nie zawsze jest zbyt madre to mi zeszlo kilkanascie lat:)

Gość łowieczka
Zazdroszczę każdej która ma dominującego faceta :O albo chociaż takiego który raz na jakiś czas lubi tak się zachowywać w łóżku.Mój facet marzy tylko o tym żeby to ja go dominowała a poza tym w minutę jest po wszystkim :o Mam beznadziejny seks :(

Gość gość999bb
Tak,ale kazdej decycji trzeba być pewnym w 100%,wiec poczekam jeszcze trochę. I widzisz,ja miałam wiekszy temperament od biegu,brak zahamaowan. Jak widać,to nie wszystko.

Gość gość999bb
Od niego-mialo być

Zgoda, ale to nie jest odpowiedź na pytanie. Inaczej zapytam, czy jest coś co byś zmienił? Czy uważasz, że jest coś co ja zblokowało? Czy jest coś czego Ty nie odblokowałeś? Tak z perspektywy ? To mnie ciekawi