Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten co zapytał

Pytanie do wszystkich pań

Polecane posty

do łowieczka Dzisiaj nie ma sily bo mam bardzo c*****y dzien ale odezwij sie do mnie na moim temacie to ci powiem jak kazdymezczyna moze wytrenowac tak swoje reakcje ze bedzie cie rznal tak z 15 mnut w rownym tempie jedno pchniecie na sekunde bez zadnje zmiany pozycji to wymaga polrocznego treningu i tego zebys mu nigdy nieodmawiala seksu bo jak nie bedzie mial wpelni zaspokojonego libido to bedzie wiecznie taki problem A teraz napij sie z nami i opowiedz nam zeby troche rozluznic atmosfere jak jest twoja najbardziej skrywana fantazja erotyczna do ktorej nikomu sie nieprzyznalas bo uwazasz zejest zbyt wuuzdana le badz szczera albo nie mow nic:)

Gość gość
Ja byłam kiedyś w związku gdzie seks był może raz na miesiąc albo nawet rzadziej. Wszystko wynikało z tego że bałam się zajśc w ciąże bo strasznie nie chciałam mieć dzieci. Jak zaczęłam brać pigułki seks był co dzień.

Gość łowieczka
Widujemy się raz na tydzień więc oboje mamy niezaspokojone libido. Jak na razie zostają nam tylko weekendy. Żeby on jeszcze chciał coś wytrenować i nad soba popracowac to bym była szczęśliwa, mam wrażenie że jemu tak dobrze, on nie lubi się męczyć więc dojście w minutę jest dla niego ok. A fantazje mam ale nic konkretnego, po prostu facet który naprawdę jest mnie w stanie zdominowac i nie będzie się bał swojej dominacji.

Na szczęście mamy od wyboru do koloru sposobów na to by być spokojną o zabezpieczenie :D Tylko wtedy można się cieszyć seksem. :D Jeżeli nie mamy spokojnej głowy to nie ma co liczyć na ognisty orgazm :)

Gość gość
Ale że niby co gumki? Gumki są cholernie zawodne, uwierz mi. Zostają pigułki które i tak nie każda może brać więc czy jest tak wiele tych metod dobrego zabezpieczenia, spekulowałabym.

do gość999bb Ale to nie jest problem jak masz nawet 2 razy wieksze libido od niego to jak sie kochacie toprzed wsppolnym orgazmem funduje jede dla cibie jezykiem palcami czy sztucznym k*****m ale bez wibracji bo sie uwarunkujesz na tego rodzaju stymulacje i mozesz apomniec wteduy o czystym orgazmie pochwowym. To jest jeszcze inny problem kobiety popelniaj czesto ten blad ze winnych sferach zycia chca wszedzie partnerstwa z mezem albo chca rzadzic. W zadnej sferze takiego codziennego zycia niepozwalaja murzadzic dominowac a pozniej oczekuja w sypialni ze ona nagle ja za dotknieciem czarodziejskie rozdzki zamini sie wdo minujacego samca aprzciez wczesnie same zrobily z niego metroseksualna mende niezdolna do dominacji nad kobieta Niestetymezczyzni za duzo slucha tego co mowia kobiety jakichmezczyn by chialay a jak juz mezczyzna dopasuje sie idealnie do tego co deklaruja to przestaje ich pociagac bo jest nijaki taka kobieta z k*****m Ani to mezczyna ani to kobieta taka wlasnie metroseksualna menda

Gość gość999bb
No tak,tylko,ze musiałby się kochac ze mną w ogóle.Od paru miesięcy nie ma fizyczniosci,rozmowy,bliskości. Proby rozwiązania tej sytuacji spełzły na niczym,nie pamiętam kiedy kochalam siie ostatni raz,z 8 miesięcy temu????mam dosc celibatu..

Gość łowiecka
Mój facet uwielbia dominujące kobiety w zyciu jak i w łóżku, dla niego kobieta musi być samodzielna, niezależna ambitna i pewna siebie a on mógłby zostać w domu i gotować :O w łózku jest taki sam. Dziwne to jest bo jeśli chodzi o jego fizyczność to każdy by powiedział że jest dominujący, a tu takie mamałygi w łóżku :o

Przepraszam,że pytam Z czego wynika ten celibat? Jest to trudne dla Ciebie, dla Was, na pewno nie jest bez powodu... Dlaczego nie czujecie potrzeby bycia blisko? z czego to wynika?

do Zuchwała Nie ona po prostu miala takie libido to jest wrodzone A Ja zamiast jej jasno powoedziec ze labo wytawia cipke te pozostale 56 razy i cieszy sie ztego ze wpelni zaspokaja swojego mezczyne i czerpie ztegoprzyjemnosc seksualna choc nie orgazm bow koncu 50% przyjemnosci z seku to widok orgazmu na twarzy ukochanej osoby iswiadomosc ze to mu ja go nim obdarowalismy Ajek nieppotrafi miec takeigo nastawienia to sie rozstajemy w ciagu miesiaca i to powinieniem zrobi oid razu jak je wrocilo libido do stalego po roku Dlatego teraz jasno na pierwszym spotkaniu mowie kobietom ze l wlasnie tego oczekuje a jak ktorejs nie odpowiada ja sie nie obrazam ale traca nia calkowicie zainteresowanie

Gość łowiecka
Wilku napisz mi tą instrukcję dla mojego faceta, może coś pomoże. A skoro dziś Ci się nie chce to daj znać gdzie i kiedy?

Gość gość
Gdyby mi facet na pierwszym spotkaniu powiedział czego oczekuje ode mnie w łózku to od razy bym poszła w cholerę i nie miałoby nic do rzeczy to czy ja faktycznie mam duże libido czy nie, ale to że juz na pierwszym spotkaniu obcy facet porusza w taki sposób tak intymny temat. Nie uważasz że to lekka przesada i brak wyczucia?

Gość gość999bb
Nie ma sprawy. On stracił zaiinterwsowanie sprawami seksu i tak mnie zostawił.,na pastwę losu:-( Potem zaczęły narastać pretensje,nieporozumienia,właściwie o nic. Teraz nie rozamawiamy .

gość dziś Dlatego nie masz nigdy w zyciu szansy zostac kobieta Wilka A Wilk rozpieszcza swoje kobiety i naprawde przy Wilku kobieta ma poczucie ze jest kochana i ze majac wszystkie kobiety swiata do wyboru i chetne bez sekundy wahania wybralby ja Czy przy swoim facecie tak sie czujesz? Wilk uwaza ze mezczyna musi dac kobiecie poczucie bezpieczenstwa we wszystkich wymiarach 1. Jest w 100% wierny w realu i necie 2. nie musi pracowac chyba ze che i potrafi pogodzic to z funkcja kaplanki domowego ogniska i super kochanki zeby nie jeczala ze przemeczona i nie ma sily na seks 3. Jak trzeba to w twojej obronie zaryzykuje zycie Czy Twoj facet daje c i to wszystko???

łowiecka Jutro na moim temacie poznym wieczorem kolo 24 Wspolnota Polska Nocy Kupaly 3

gość999bb dziś Współczuję Ci, ale wiesz "wina" zawsze leży po dwóch stronach. Facet nie traci zainteresowania seksem, ot tak. Myślę, że masz poczucie, że wrzuciłaś kamyk do studni, ale niekoniecznie musi tak być. Jeżeli się kochacie to pracujcie nad tym, pogadajcie.. Założę się, że macie dzieci, albo coś co Was scala, ale też nie pozwala iść w swoje strony... Mam nadzieję że nie mam racji, powodzenia

do gość999bb Przykro mi to napisac ale jesli twoj maz nie jest chory nie masturbuje sie to cie oklamuje i ma kochanke:( A kochanka wymaga od niego wiernosci albo on sam sie do niej poczuwa Zobaczysz ze tak sie na koncu okaze Jest prosty sposob zeby sprawdzic wez go na badanie krwi niech oznaczaq mu poiom testosteronu jeli ma w normie nie ma mozliwosc i zeby sie nie chcial kochac przynajmnie z 4 razy w miesiacu Jak tego nie robi na 100% ma kochanke przy normalnym poziomie testosteronu libido nie spada pozniej 4 na cykl owulacyjny To naprawde prosta metoda kosztuje chyba z 30 zl z tego co pamietam zajmuje sie tym zawodowo wszytko co zwiazane z poziomem tetosteronu to podstawa mojej pracy

Gość gość999bb
A widzisz zdiwilabys się,po potrfi stracić.... niestety, właśnie ot tak.Mamy dziecko.,dlatego się straram. Dziękuje :-)

Gość gość999bb
O co mam się gniewac? Tylko,pracujemy razem. Teraz mamy razem urlop,o on wcale z domu nie wychodzi.Nie ma żadnych objawów niewierności typu telefony,wyjścia.'Ale nigdy nic nie wiadomo. Okaże się.

do gość999bb Wez go jutro na badanie i bedziesz wiedziala na 100% jak jest chyba ze sie boisz tej prawdy Mezczyzni i kobiety swietnie ukrywaja romanse Moje znajome psycholog pracuja takimi kobiatami jak typrzez lata co tydzien te historie sa identyczne jak twoja zona zawsz dowiaduje si eostatnia i w ich w 20 letniej przaktyce nie bylo ani jednegoprzypadku zebty przy abstynecji dluzszej niz miesiac nie okazywalo sie na koncu ze jest kochanka Taka jest prawda Facet ktory jest chory zupelnie inaczej sie zachowuje sam chetnie idzie na badania tlumaczy sie zonie chce jak najszybciej wrocic do pelnej sprawnosci seksualnej bo siada mu samoocena Z tago co piszesz na 99% twoj maz ma kochanke ale to mozesz wiedziec juz jutro po badaniu wynik bedziesz miala w ciagu kilku godzin tego sie nie da oszukac jak jest wnormie seks minimum 4 razy w miesiacu bo norma jest szeroka od 200 do 800

do gość999bb Jak to nie ma objawow niewiernosci twoj facet pewnie zdrowy jak kon od 8 miesiecy nie uprawia z toba seksu jakich jeszcze potrzebujesz??? A jak jest zdrowy musialby go uprawiac przynajmniej 4 razy na 28 dni czyli standardowy cykl owulacyjny kobiety nie robi tego na 100% ma kochanke Wiecej dowodow nie trzeba

Gość gość999bb
Nie,nie będę go ciągnąc na badanie. Nawet jeśli ma kogoś,jaki to ma sens? Musi sam wybrać, czego chce. A ja nie jestem typem paranoiczki.Chce zakończyć małżeństwo, zwroce mu wolność. Po co mi facet, który nie chce być ze mną?jeszcze trochę. Ja po prostu,nie chce mieć nic do zarzucenia sobie,

do gość999bb Boisz sie tej wiedzy widocznie nie jestes na nia gotowa i na zakonczenie tego zwiazku to bardzo czeste u kobiet uciekaja od tej wiedzy wola sie oszukiwac Ty masz prawo wiedziec czy jest ci wierny i jesli nie jest to odejsc od niego Mam proste pytanie co bys zrobila gdybys jutro wiedziala na 100 % ze ma kochanke miala jakis 100% dowod zdjecia film itp???

do gość999bb Nie licz ze on wybierze jemu taki uklad ze ma zone i kochanke idelaniemoze idealnie pasowac i moze go ciagnac latami a nawet do konca zycia Chcesz tkwic w takim zwiazku? Bedac zdradzana? Ile masz lat ze tak marnujesz zycie?

Gość gość999bb
Spakowalabym bym mu torby,Wiem to na pewno. Tylko widzisz,ja mu poweidziala m juz prędzej,ze jeśli ma kogoś,to nie musi czekać na nic. Może iść,nikt zatrzymywac go nie będzie. Nie pali mu się jakoś do odejscia,.

Napisalem ci 2 rzeczy 1. jemu taki uklad zona plus kochanka moze odpowiadac i ciagnac to do konca zycia przynjmniej tego erotycznie 2. Jutro robia znim badanie mozesz miec 100% pewnosc czzy ma kochanke To na co czekasz???

Gość gość999bb
Nie tylko co to za układ?nie jestem obecnie mila zonka . Nic ze mnie nie ma. Ja'go soytam,po prostu. Bez badan.

gość999bb dziś Nie tylko co to za układ?nie jestem obecnie mila zonka . Nic ze mnie nie ma. Ja'go soytam,po prostu. Bez badan. ><><><><><> Kobieto, obudź się, zanim będzie za późno ! Działaj, jak nie w kierunku związku to niestety, oceń czy jesteś w stanie byś sama. Dręczysz się, dręczysz wszystkich dookoła, jesteś nieszczęśliwa, po co Ci to ? na jak długo ? Ile wytrzymasz?

Gość gość999bb
Jestem w stanie być sama,dlatego jestem spokojna. Pracuje,nieźle zarabiam,a walczyx o ruiny chyba bez sensu. I mylisz sie bardzo. Ja nikogo nie drecze,nie ten typ.Nie kieruj się stereotypami.