Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porównajmy libido

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 31 i 2/3. A wy?

Gość gość
wypierdlaj

Gość gość
jakim trzeba być debilem żeby zrobić błąd w tak prostym słowie jak w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j?

Gość Wilk 1946
Moje kobiety a bylem w 2 zwiazkach jeszcze nigdy mi nieodmawialy seksu a zadna nie mila wiekszego libido ni 50% mojego bo mam wmiare wysokie okolo 48 Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org /tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a>

Gość myszowata1
Ok. 150, ale latem nawet 180.

no właśnie szwędam się tu i ówdzie, tak jak Ty w sumie, chyba? PH to mój matecznik w zasadzie, ale kręcę się po różnych ciekawych miejscach, zresztą pewnie wiesz jak to sprawdzić

no pewnie tak ;) już się zaczynam przyzwyczajać, że zanim odpowiem, podnosisz ogon i wychodzisz, jak każda kotka w sumie;) do następnego porzuconego tematu ;)