Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teczowaparasolka

Jakie bikini kupić?

Polecane posty

Gość teczowaparasolka

Dziewczyny, znalazłam ostatnio fajny sklep ze skąpymi strojami bikini. Od dłuższego już czasu planuję zakup czegoś bardziej wyzywającego na plażę. Doradźcie mi co według was jest very sexy ale jednocześnie nie będzie oburzające dla innych kobiet. link: https://www.bikiniflirt.com

Gość Byczytra
Nie zrobiła na mnie ta strona wrażenia, ale też lubię kupować w Internecie, bikini również. Tylko nie używane, oczywiście! A nie wiem czy wiecie skąd się wzięło w ogóle bikini? Taka ciekawostka ode mnie http://huddled.com.pl/skad-sie-wzielo-bikini/

Gość gość
Ja wole stroj Ewy.

Gość gość
Pamietajcie zeby sie ogolic. Nie ladnie wyglada jak wlosy z bikini wychodza.

Gość gość
na tych stronach można znaleźć super bikini: http://wickedweasel.com/en-pl/shop/bikinis/buy/219-S05-323 odważne, wszystkie bez wyjątku, nawet te z linii maximus. Super jakość, ale trzeba sobie zdawać sprawę, że są produkowane z nastawieniem na super seksowny i odważny wygląd. Delikanne elastyczne, bez podszewek, bez maskowania intymnych szczegółów. Ale mają taką zaletę, że przy całej seksowności dają panowanie nad detalami - np odpowiednio dobrany rozmiar staniczka w stylu "underwire" powoduje że sutek jest ledwo - ledwo zakryty, ale elastyczność materiału powoduje że trzyma się niezawodnie. Inna sprawa, że moja pani lubi czasem "wyostrzyć" sytuację i prowokować odsłonięciami obciągając nieco strój. Są też super koszulki z materiału sheer vision - pięknie eksponują nie tylko zarys sutek ale cały owal piersi i ich naturalne kołysanie którego nie zakłóca miękki i elastyczny materiał. Mozna też kupić fajne szorty lub spodnie z dramatycznie ryzykownie niskim stanem, ale tak skrojone że fantastycznie dziewczyny w nich wyglądają.

Gość gość
Nie ma co w tych strojach ukrywać.

Gość gość
SUTKÓW!!!!

Gość gość
stroje ww są bardzo śmiałe ale przez to że świetnie leżą są bardzo bezpieczne - tzn nie pokazują więcej niż widać na fotkach. Np mam takie spodnie (???): http://wickedweasel.com/en-pl/shop/accessories/buy/540-P01 są tak niskie, że nie da się pod nie włożyć żadnego bikini poza modelami z ww. W zasadzie do noszenia tylko na gołe ciało. Pomimo tego czułam się naprawdę swobodnie - przejścia na i z plaży, chociaż nie zawsze to było całkiem prosto. Trzymają się świetnie, choć do niskiego kroju z tyłu trochę musiałam się przyzwyczaić - żeby czuć się swobodnie w ruchu musiały być nieco niżej niż na zdjęciach. Praktycznie niewiele ponad przecinek szparki. Ale jak już się je ułożyło to tak trzymały się niezawodnie. Przezroczystość nie była również zbyt krępująca ciekawy wzorek oczywiście pod warunkiem jednolitej opalenizny pod spodem i braku włosów, ale to przecież letni standard.

Gość gość
dostałam bikini z ww na używania w spa u znajomych. Spotykamy się w damskim gronie, ale nie pasowało nam paradować nago a w bieliźnie jakoś nie pasuje do elegancji Spędzamy tam sporo czasu - oprócz jacuzzi leżanki i aromoterapia plus muzyka i pogaduszki. Po naszych doświadczeniach radzę przed zakupem radzę starannie sprawdzić rozmiar miseczek staniczka, a najlepiej kupić rozmiar większe niż normalnie. My kupiłyśmy swoje rozmiary i skutek - ledwo - stanik (model 323) nie w pełni zakrywa placuszki, tak jak zresztą na części fotek na ich stronie. Co zresztą bardzo się naszym panom podoba jak do nas na chwilkę zaglądają. Ponieważ nasi panowie wpadli na pomysł, że mamy wybrać gdzie wyjeżdżamy tak żebyśmy plażowały w tych strojach. Żeby nie epatować zbytnio w jasnym, gładkim i zupełnie przejrzystym na mokro dokupiłam takie: http://wickedweasel.com/en-pl/shop/bikinis/buy/484-L31-362 niebieski (aqua) z podkreślających pośladki trójkącikiem z tyłu stringów, materiałem z kilku kroków robiącym niewinne wrażenie maskowania detali widocznych z bliska - perforacja materiału jest wszędzie, nie jak w zwykłej bieliźnie pełnej w "strategicznych" miesjcach. Ten materiał zrobił na mnie jeszcze zupełnie przyzwoite wrażenie - inne (widzę u koleżanek) jeszcze bardziej nie pozostawiają złudzeń. Nie staje się również bardziej przejrzysty na mokro. Reszta w większoći na wilgotno jest zupełnie przejrzysta, a na sucho też trzeba się przygotować na ujawnienie wszelkich intymnych szczegółów - materiał uwypukli nawet różnicę gładkiej skóry na biuście od chropowatości sutek, wypukłość wzgórka łonowego i jej załamanie z miękkim pęknięcie chowającym się między udami.