Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15tydzien bol brzucha

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem 15 tc przez kilka dni miałam bole brzucha klucia w okolicy pępka czasem po bokach bol mocny do kilku godzin . Jak za kaszlalam badz kichnelam czulam jak wycieka mi jakas wydzoelina z pochwy . Przypominajaca zabarwiona delikatnie na bialo wode nie byly to duze ilosci ale wystarczyly zmoczyc bielizne nagle wszystko ustalo pozatym ze zuje sie jakbym byla chora jestem oslabiona i nie mam sily chodzić cY myslicie ze moglo sie cos stac z dzieckiem ? Odposzvie prosze zuzanna

Gość gość
Jak cie cos nie pokoi to lepiej jedz do lekarza. Uwazam ze w ciąży lepiej dmuchac na zimne. Jak czujesz się zle, widzisz znaczne zmiany w ciazy ktore cie martwią to lepiej isc do lekarza Zwlasza ze ewidentnie sie martwisz. Po co ten stres tobie i dziecku jak jedna wizyta moze cie uspokoic.

Gość gość
Ja wiem o tym tylko xe problem jest taki ze ja mam daleko lekarza i nie moge czasem z kazda moja bolescia jezdzic bo nie mam finansow na to ... wole sie upewnic od ciezarnych czy to normalny objaw bo to moja 1 ciaza niz wydac kasę na jezdzenie do lelarza i uslyszec to samo a martwic sie martwie normalne mam tulko teraz to dziecko

Gość gość
Nikt nie mial takiek sytuacji

Gość gość
To chociaż zadzwoń do lekarza i zapytaj albo jedz do szpitala niech sprawdza, takie objawy o jakich piszesz to moze byc saczenie wod, infekcja, albo poprostu bol wiezadeł a wydzielina typowo ciazowa nie mniej jednak nalezy to sprawdzic nikt Ci tutaj diagnozy nie postawi.