Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość_Aneta

Aparaty słuchowe w Lublinie

Polecane posty

Gość Gość_Aneta

Witajcie. Chcieliśmy zrobić z rodzicami prezent dla babci i dziadka. Są już po 60, są żwawi i rozmowni, ale mają ogromne problemy ze słuchem. Dziadek bardziej ale jeżeli byśmy sie zdecydowali to obojgu chcemy kupić aparaty słuchowe. Być może przy dwóch jest zniżka, a może w ramach NFZ. Czy możecie coś polecić? Gdzie się udać żeby nie zostać naciągniętym na koszty? Będę wdzięczna za wszystkie opinie. Pozdrawiam :)

Gość Hania90
MNie sie wydaje ze powinniscie poszukac w necie sklepow ktore maja w ofercie aparaty sluchowe. Czesto ceny sa korzystniejsze niz w stacjonarnym sklepie, wiem bo ostatnio sama kupowalam dla cioci aparat ASK70 na stronce sluch.net

Gość gość
Spokojnie można też zamawiać takie rzeczy z internetu. Ja osobiście zamawiałem tak aparat Hear Clear Pro. chyba że to jakaś poważniejsza sprawa.

Gość gość
Stronę widzę pierwszy raz ale o tym aparacie już słyszałem. Zastawiam się nad jego kupnem.

Gość gość
Ja 2 tygodnie temu zamawiałam aparat słuchowy dla babci na sluch.net Mieli tam po prostu najkorzystniejsze ceny. Wiedziałam jaki model wybrać, więc nie było to jakieś problematyczne, przesyłka szybko doszła. Póki co babcia zadowolona.

Gość gość
Jeśli poszukujesz dobrej jakości aparatów słuchowych, które mają korzystne ceny to polecam http://www.sonido.pl/ . Kupowałam tam aparat dla swojej babci i z tego co widzę wszystko jest w porządku.