Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waga 57 kilo na 170 cm to niedowaga jesli ma sie wiecej niz 30 lat

Polecane posty

Gość gość

czy waga 57 kilo na 170 cm to niedowaga jesli ma sie wiecej niz 30 lat

Gość prawictwo pospolite 125
zależy jaką masz figurę .. Według mnie można zrzucić 4 kg do 53 kg

Gość gość
Słucham? Zrzucić?"pogielo cie??? Musisz być szczupla jak modelka z taka waga. Na pewno wyglądasz swietnie a jak czujesz sie za chuda mozesz spokojnie 5,kilo dolozyc

Gość gość
wymia ry mam takie biust 97 cm talia 72 cm srodek pupy niestety tylko 93 cm udo 53 cm

zależy przy jakiej wadze się najlepiej czujesz. 57 kg to nie jest jakoś strasznie dużo .. Jednak przy tym wzroscie z pewnoscą 53 kg jest odpowiednie

Gość gość
Nie odchudzaj sie. Rzeźb ciało. Ćwicz mięśnie brzucha, ukośne ćwiczenia na takie, ćwicz smiklosc nóg, będziesz fot i nadal będziesz dobrze wygladac

Gość gość
BMI w normie. Skąd pomysł z niedowagą?

Gość gość
skad mam pomysl z niedowaga?? kazdy mi mowi ze jestem chudzina i zebym przytyla.. 'lekarze tez wmawiaja mi niedowage jak pytaja ile waze do wzrostu mego..kaza przytyc mowiac ze w takim wieku moja waga ma byc minimum 60 kilo.....niestety ale mam juz kompleksy i chce przytyc do tych 60 kilo ale ciężko:(

uwierz mi , jak prztyjesz do 60 kg będziesz mieć większe kompleksy związane z figurą.

Gość gość
Mam podobne BMI całe życie, też mi mówią, że szczupła jestem ale żaden lekarz nigdy nie sugerował tycia. Nie szukaj sobie na siłę problemów. Gadać nie przestaną, ty przestań słuchać głupot. Zważywszy na to, że większość ludzi ma nadwagę, to normalne osobniki faktycznie może biednie wyglądają przy nich ale to tylko przez kontrast. Żadnej anorektyczce nie brakuje kilku cm w biuście i biuście do 100. Bez jaj.

Gość gość
*i w biodrach miało być.

Gość gość
ale autorka jest wyzsza od twej siostry kretynko powinna wazyc wiecej bo jest w ysoka a nie karzel jak twa siostra.

Zależy jaka masz sylwetkę , to ci powtarzam.. i czy sie dobrze z tym czujesz.. Jeżeli czujesz sie grubo , to schudnij.. Jeżeli nie , to zostań przy tej wadze.. Według mnie idealna waga to 53 kg dla twojego wzrostu ..

Ona ma 167 cm wzrostu i 49 kg http://www.kindgirls.com/video/emily_bloom2/202/ Czyli osoba z podobną sylwetką do niej o wzroscie 170 cm miałaby dokładnie 50 kg wagi ( 7 kg mniej niż ty ) .. Zatem na podstawie tego oceniam , ze 53 kg jest dopuszczalne 57 kg nie musi być dobre .. Wiekszosc kobiet z masą 57 kg będzie wyglądała średnio .

zostane przy tym , że idealna waga dla 170 cm wzrostu wynosi między 50-53 kg

Gość gość
jezu prawictwo pospolite to pedofil zglaszam na policje twoje ip skad masz te mala dziewczynke na filmie???? paskudne to jest 'to mala dziewczynka a ty tu dajesz link z nią.. szok.. okropne to jest....rzygam..

Gość gość
niedowaga przy takich wymiarach? stówa w cycach? talia kiepska, uda jak Beyonce.. z choinki się urwałaś chyba, a ludzie ci chyba slodzą.. mam tyle samo wzrostu, 30 lat i dużo mniej w obwodach, jestem szczupła, ale nikt nie uważa mnie za zbyt chuda, a jak kiedys przytyłam i dochodzilam do twoich gabarytów, to zaczynalam wygladac jak zdrowa hoża dziołcha..

Gość gość
ta ostatnia p******i idiotka chyba anorektyczka autorka watku ma normalne wymiary i chude uda jak na jej wzrost i ze ma dlugie nogi do tego prawie 100 w cycach to ma teraz kazda dziewczyna szczupla..i to jest przecietny wymiar w piersiach teraz

Gość gość 157
A według mnie do dobra waga. Kobieta powinna miec trochę ciała żeby można było się do czego przytulic.

Gość gość
Ja mam 170 cm i ważę 58kg i szczerze powiem, że mam boczki, spore uda i powinnam się wziąć za siebie. Nie wiem skąd pomysł, że to mała waga...