Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LadyVaga

Czy te kiełbaski są z gumy? Czy to normalne, że

Polecane posty

po tygodniu od włożenia kiełbasek do zamrażarki nie są twarte jak kamień, a przeciwnie, można nimi wyginać w różne strony? Dodam jeszcze, że temperatura mrożenia wg wyświetlacza to -19 stopni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Lateks po recyklingu zamarza przy -25C. Zgadnij skąd ten lateks ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Z dodatkiem cielęciny czy innego dobrej jakości suchego mięsa do parówek może tak być. No chyba że to faktycznie parówki po 5 zł za kg - wtedy jak wyżej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość m o t m
Nie wiem czy normalne, ale jeśli chcesz spróbować twardej kiełbaski to daj znać:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×