Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MMR chyba zrezygnuje ze szczepienia

Polecane posty

Gość gość
Bo twoje urodziło się autystyczne. Jeśli ma powyżej 12 lat to poszukaj ile jest autyzmu w jego wieku, a ile wśród dzieci poniżej 12rż. Ja wierzę, że ta szczepionka jest szkodliwa i to bardzo. Prawdopodobnie moje dziecko ma powikłania po niej, szczęście, że nie jest to autyzm. Ale koleżanka już tyle szczęścia nie miała. Problem w tym, że podobno nie ma w tej chwili osobnej szczepionki na odrę. Nie wiem po co w ogóle robili skojarzenia świnka, odra, różyczka, kiedy to dziewczynki nie potrzebują szczepień na świnkę, a chłopcy na różyczkę. Poza tym dziewczynki i tak są szczepione na różyczkę w późniejszym czasie. to jest po prostu totalny bezsens. Jak walisz 3 paskudnymi patogenami w dziecko, to dziecko może sobie z tym nie poradzić i potem masz autyzm nabyty, w najlepszym wypadku przerośnięte migdały.

Gość gość
U nas i autyzm i przerosnięte migdały... Do 14 mca życia syn rozwijal się normalnie. Zaczynał mówić itp. Potem szczepionka - bezpośrednio po niej powikłania w wyniku których wylądowaliśmy na SORze a potem gwałtowny regres w rozwoju.

Gość gość
To tylko i wylacznie twoja decyzja Nikt ci nie doradzi Nikt poza toba nie poniesie konsekwencji decyzji Ja odwlekam przynajmniej do 2. urodzin