Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewictwo to cos najcenniejszego co kobieta moze ofiarowac

Polecane posty

Gość gość

facetowi bo to swiadczy otym ze juz jest wyjatkowa jesli jest wmiare ładna bo jak sie jest brzydkim to to pech juz niestety ja tez mam tego pecha :(

Gość gość
ta jasne :D i tą dziewice wybzykasz i tez szybko wymienisz na inna jak to faceci maja w zwyczaju:)

Gość gość
ale juz potem niebede wymagal dzieweicy

Gość gość
często studentka daje swoje dziewictwo klientowi

Gość gość
Dziewictwo to może być co najwyżej na 5 miejscu tego co kobieta może ofiarować. Na co komu dziewica jeśli jest nudna, brzydka, niezaradna, lub po rozdziewiczeniu sztywna w łóżku.

Gość gość
studentki a odwal sie jestem studentem . i nie życzę sobie bys mówił tak o studentkach !. to ze chory kraj nie daje im pieniędzy by mogły zyc normalnie to co a idz

Gość gość
nieno sa ine dodatki typu wesoła itp . ale poco mi nie dziewica nudna i brzydka ? ja bym chcial miec taka kobiete i miec radosc ze byłem raz w zyciu dla jakiejs pierwszy

Gość gość
ja tez bym chciala byc 1 wsza dla jakiegos faceta ale prawiczka teraz nie uswiadczysz(zdrowego psychicznie)

Gość gość
ano ja chyba nie jestem zdrowy psychicznie niestety zabardzo mi brakuje kobiety

Gość gość
Ja nie wiem co to za radość z bycia pierwszym, ja np. nie miałam z tego przyjemności i bolało mnie, wolę z nowym facetem wiązać wspomnienia, że pierwszy seks był dobry, a nie bolesny, a dziewica to 50% szans na ten w miarę bolesny czy pełen wstydu.

Gość gość
do studenta z 12:57: A to nie jest koncert życzeń.

Gość gość
eee bolesny ahh własnie super dla faceta . ale no nieprzesadzaj wole dac jejraz bul np nizx byc kolejnym .

Gość gość
gość dziś ja tez bym chciala byc 1 wsza dla jakiegos faceta x Widać, że pisał to facet :)

Gość gość
bolesny dla kobiety miałam na myśli ;) i to że ona wiąże to wspomnienie właśnie z twoją osobą

Gość gość
Mi po pierwszym seksie odechciało się seksu i na ówczesnego chłopaka nie mogłam patrzeć. Jakoś źle to zadziałało.

Gość gość
noio dobze niech pamieta ze w zyciu nie jest zawsze dobze . ehh no pecha mam i niezasluguje widocznie na skARB KOBIETE

Gość gość
To jeszcze w piwnicy ją zamknąć, żeby wiedziała że w życiu nie jest zawsze dobrze.

Gość gość
nie posadzic na tapczan i pogłaskac zato ze jest dobra :)

Gość gość
Ja trzymam dziewictwo i oddam je dopiero po ślubie. Jak mi seks się spodoba to będę korzystać, a jak nie to nie będę się zmuszać. I jak facet mnie zdradzi to złożę pozew o rozwód i odejdę z połową jego majątku, a on i tak niech się cieszy bo dostał ode mnie coś najcenniejszego.

Gość gość
jak ma ten majatek ehh dobra niezniechecaj mnie sa pewnie fajne dziewice aniłki :)

Gość gość
Nie ma takich, tylko te które coś knują jak, te nawiedzone religijnie i brzydule, ewentualnie kilka aspołecznych sztuk, ale ich poza kafe nie spotkasz. No i oczywiście kilka młodych niuń w gimnazjum.

Gość gość
muszą być !!!

Gość gość
To co ty robiłeś autorze za czasów szkoły, wtedy tyle dziewic dookoła jeszcze było, a tyś pewnie głupi i nie wiedziałeś co ważne :/ Zamiast taką rozdziewiczyć i po maturze od razu ślub wziąć :/

Gość gość
Nie ma :) Są tylko wredne zołzy i aseksualne kobiety dla których seks jest wkładaniem mięsa w otwór.

Gość gość
musza !!!! ehh własnie zawaliłem uczyłem sie i co mi przyszło stego ehh dziewic prawie niema :(