Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie kobiety ktore

Polecane posty

Gość gość

obgaduja inne ze sa ubrane w cos nieodpowiedniego po czym nastepnego dnia nakladaja to samo albo obgaduja inne kobiety ktore chca zatrzymac na sile faceta rodzac mu dziecko i ze to takie zenujace, ale nie pamietaly ze same o sobie opowiadaly ze jak urodzi sie nasz dzizius to R nie odejdzie tak latwo albo obgaduja piekne kobiety, mowia ze jest np K. jest brzydka podczas gdy ona jest sliczna bo same maja kompleksy albo mowia ze nie rozumieja jak jakas tam kolezanka moze byc z takim gnojem w zwiazku podczas gdy same takiego maja:) ja nierozumiem czy niektore nie widza naprawde rzeczywistosci w jakiej zyja?czy udaja

Gość gość
ale masz problemy,zajmij sie swoim życiem🖐️

Gość gość
Taka już kobieca natura i z tym nie da się nic zrobić

Gość gość
Najgorzej jak ktoś nie widzi siebie i swych błędów,a skupia się na wszystkich wokół....

Gość gość
Mało takich????

Gość gość
Koteczek11 z czystej ciekawości, ile masz latek?

Gość gość
to znaczy ile 60?

Gość gość
a myslenie o tym jak utrzymac meza przy sobie to wobec ciebie to p*****la?? moim zdaniem to jedna z wazniejszych rzeczy w zyciu kobiety jak sie chce miec rodzine

Gość gość
jaka rodzine? taka w ktorej jedna strona jest bo laske robi domownikom? :D rewelacyjny pomysl na zycie

Gość gość
Dla niektórych tp rodzina w ktorej tkwia cale zycie i sa zadowolone bo maja mezczyzne w domu wiec to noe jest p*****la

Gość gość
Idiotki

em.... ja wolę się trzymać z facetami niż z babami. czy facet może kogoś złapać na dziecko? chyba nie bardzo nie ma też takiego zajoba na punkcie tych plugawych zwiazków reasumując, lubię facetów jako płeć i bardzo się cieszę, że jestem HETEROromantyczna kobiety są przeważnie pizgniete, oprócz mnie i paru moich koleżanek;)

Gość gość
połamana w środku, ty akurat jesteś jeszcze bardziej pizgnięta od takiej przeciętnej baby, tyle że w innych aspektach