Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam przeczytajcie i doradzcie

Polecane posty

Gość gość

jestem 24 letnia "stara panna"(bez zwiazku) moje nawet te najbrzydsze kolezanki juz sobie kogos znalazly.. robie sie zdesperowana i mam takich oto kandytatów: - młodszy ode mnie o 3 lata..pracuje na budowie.. dosc przystojny ale niski..nigdy nie był w zwiazku.. ma patologiczna rozdzine..sam jest dosc inteligentny i w porzadku..niestety czesto zartuje i czepia się wygladu.. balabym sie z nim uprawiac seks ..i zostac niemilo skomentowana..nie czulabym sie przy nim swobodnie i bezpioecznie - ok 30 lat rastaman..pracuje.. czesto bywa na koncertach.. na randke zaprasza mnie na lawke wypic piwo...pechowiec.gif mieszka z mama , ma dziecko(które mieszka z jego matka, ale on juz z nia nie jest) - ok 40 lat mial zone..ulegl wypadkowi i ma troche zniekształcone ciało i ruchy..mieszka sam..nie wiem z czego sie utrzymuje..chyba z renty .....znam go z jednej imprezy ..ale mysle ze mogloby mu na mnie zalezec bo własciwie juz niczego w zyciu nie ma.. pechowiec.gif co Wy na to ? niekocham zadnego z nich pechowiec.gif zaden z nich nie do konca podoba mi sie z wygladu z charakteru.. bylabym ze zdrowego rozsadku i by ludzie nie gadali.. pechowiec.gif co wy na to ? pechowiec.gifsmutas.gifsmutas.gif

Gość gośćiowaaa
Dziwna jesteś jakaś ,a odnośnie już tego pierwszego kandydata no to chyba pękne ze śmiechu bo ?piszesz że dośc przystojny ale niski hehe pierwsze słysze zeby niski facet był przystojnym hehe.

Gość gość
obciągnij mi autorko

Gość gość
poczekaj na prawdziwa milosc, napewno przyjdzie:)Jestes jeszcze bardzo mloda

Gość gość
ma ladna twarz i jest postawny nie jest jakis bardzo niski ale ma ok 172 cm wzrostu

Gość gość
poczekaj na prawdziwa milosc, napewno przyjdzie:)Jestes jeszcze bardzo mloda

Gość gość
taka bardzo mloda to ta dziewica juz nie jest

Gość gość
nie jestem dziewica a fakt bardzo mloda to juz nie jestem moze bylam 7 lat temu

Gość gość
jak nie jesteś dziewicą to nie narzekaj, orgazm miałaś

Gość gość
a co dziewictwo tu zmienia? :O jak dalej jestem sama

Gość gość
A może jednak masz 34 lata? Chociaż i wtedy nie powinnaś być w desperacji. Olej tych w/w i nie panikuj. Jesteś młodziutką dziewczyneczką, która już wkrótce znajdzie swoją miłość. Daj szansę nieśmiałemu, chodź na imprezy typu imieniny i domówki, poznaj kogoś przez koleżankę, ale nic na siłę.

Gość gość
oby tak było:) dzieki ;*