Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety jaki laktator polecacie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie

Gość gość
ja mam do sprzedania firmy medela uzyłam tylko raz bo nie miałam pokarmu po cc :-( laktator świetny,, elektryczny Sylwia

Gość gość
avent natural ręczny-najlepszy. Tyle co ja laktatorów miałam, tylko ten coś sciągał i to szybko

Gość gość
Ja mam ręczny istna tragedia,trzeba się namachać niestety i nigdy więcej!

Gość Ekspert Philips AVENT
Dzień Dobry. Decyzję o wyborze odpowiedniego rodzaju laktatora powinna Pani uzależnić od preferowanego sposobu karmienia dziecka. Jeżeli zależy Pani na karmieniu pokarmem naturalnym, odciągając mleko z piersi i podając je niemowlęciu regularnie przy użyciu butelki, lepiej będzie zdecydować się na model elektryczny. Jeśli natomiast laktator ma być używany okazyjnie, rekomenduję zakup urządzenia ręcznego Avent. Laktator ręczny sprawdzi się w przypadku sporadycznego odciągania pokarmu, lub też w sytuacjach, kiedy trzeba to zrobić bezgłośnie, np. przebywając poza domem (laktator ręczny jest lekki i poręczny, można go z łatwością zabierać ze sobą chociażby na spacery). Bez względu na rodzaj laktatora polecam kupno produktu cenionej na rynku firmy, ze względu na trwałość materiałów, z których wykonane zostało urządzenie. Jeśli będzie Pani miała dodatkowe pytania, proszę pisać bezpośrednio na adres: ekspert@philips.com Ekspert Philips Avent, udziela porad i odpowiada na pytania internautów związane z produktami Philips Avent, a także opieką nad dziećmi i karmieniem. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.